Inspiratie

Un corset atrăgător pentru o femeie stilată

Orice femeie are nevoie de cel puțin un corset sexy în garderobă. Chiar dacă poate nu sunt cele mai uzuale articole de lenjerie și probabil nici primele pe care le avem în vedere atunci când vrem să achiziționăm ceva nou, piesele tip corset au un farmec aparte care nu poate fi negat. Evident, este important ca acestea să se potrivească persoanei care le poartă și atitudinii acesteia. În plus, unele dintre ele, chiar dacă sunt considerate piese de lenjerie, pot fi purtate și altfel dacă sunt asortate și accesorizate corespunzător.
Mai jos, cele mai noi modele de corsete de pe www.sevensins.ro:

Obsessive 825
Corset sexy cu portjartier atașat, confecționat din tul negru combinat cu material elastic bleumarin. Cupele nu au sârme de susținere, iar decolteul este generos. La spate se reglează cu ajutorul unui șnur satinat dispus în zig-zag.

Corset Obsessive 825-COR

Obsessive 828
Poți fi o apariție de neuitat cu ajutorul acestui corset incitant și extrem de feminin, care scoate în evidență bustul și talia. Este făcut din tul fin și dantelă brodată, iar prinderea se face după gât. Are portjartierul atașat și chilot tanga inclus.

Corset Obsessive 828-COR

Livco Claudia
Un articol deosebit și provocator, datorită combinației de roșu cu accente de negru. Realizat aproape integral din dantelă cu model floral, cu siguranță va atrage toată atenția partenerului. Dressurile sunt incluse în set, pe care îl puteți alege cu încredere, mai ales că Valentine’s Day e așa aproape.

Corset LivCo CLAUDIA

Beauty Night Ravenna
Acest articol foarte sexy este destinat femeilor care nu se tem să fie seducătoare într-un mod extravagant. Este confecționat aproape în totalitate din dantelă neagră brodată, având și inserții de tul nude pe alocuri. Accesoriile strălucitoare de sub bust și din talie dau un aer aparte ținutei, iar bretelele sunt reglabile.

Corset Beauty Night Ravenna corset

Livco Leyla
O piesă de lenjerie foarte feminină, cu un aspect foarte dolly. Design-ul este atrăgător, având inserții de dantelă pe bust și în laterale, iar șnurul negru satinat specific corsetelor se regăsește atât în partea din față, cât și în spate. Culorile ies de asemenea în evidență.

Corset LivCo Leyla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!