Inspiratie

Costumele de baie întregi, acum la reduceri

Sezonul reducerilor estivale este în toi, iar pe www.sevensins.ro găsești reduceri între 45% și 25% la toată seria de costume de baie din acest an. Nu doar costumele de baie deux-pieces sunt reduse, ci toate articolele de acest gen. Costumele de baie întregi sunt recomandate doamnelor și domnișoarelor care vor să-și evidențieze silueta cu ajutorul lor și să aibă o apariție fermecătoare, indiferent de locație sau ocazie.
În continuare, câteva modele de costume de baie care se află la 25% reducere:

Marko Rebecca Black & Marko Rebecca Blue
O ținută de plajă lejeră și rafinată, cu cupe întărite ce rotunjesc frumos sânul, scoțând bustul în evidență. Modelul floral ce se regăsește în partea din față reprezintă o încântare pentru privire. Articolul avantajează sânii medii și mari, datorită croielii.

Costum de baie Marko Rebecca blackCostum de baie Marko Rebecca blue

Marko Valentina Blue & Marko Valentina Corai
Un costum de baie întreg ce pune atuurile în valoare și ascunde micile imperfecțiuni. Jocul de nuanțe de pe bust conferă volum, în timp ce imaginea de pe abdomen subțiază talia. Bretelele de susținere sunt late, pentru o bună susținere a sânilor.

Costum de baie Marko Valentina blueCostume de baie Marko Valentina corai

Marko Selena Purple & Marko Selena Green
Un articol destinat femeilor care doresc să-și scoată în evidență formele corpului. Combinația de culori este armonizantă, inserția de nuanțe de pe cupe oferă volum, iar negrul subțiază talia. Bretelele sunt special făcute pentru a susține sânii.

Costum de baie Marko Selena purpleCostum de baie Marko Selena green

Marko Ashley Red & Marko Ashley Purple
Costum de baie ce pune silueta în valoare și atrage atenția cu ajutorul cromaticii și a elementelor florale supradimensionate din partea din față. Combinațiile de culori dau ținutei eleganță, cele două variante ale costumului fiind ideale pentru o petrecere la piscină sau una pe plajă.

Costume de baie Marko Ashley redCostum de baie Marko Ashley purple

Marko Greta Black & Marko Greta Blue
Acest model de costum de baie este recomandat femeilor cu bustul mare sau mediu. Cupele întărite și bretelele late oferă o susținere perfectă a sânilor, pentru a avea o ținută confortabilă indiferent de ocazie. Imprimeul exotic duce cu gândul la distracție și voie bună.

Costum de baie Marko Greta blackCostum de baie Marko Greta blue

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!