Inspiratie

5 costume sexy pentru o primăvară incendiară

Petrece o primăvară incendiară! Surprinde-ți partenerul cu unele dintre cele mai sexy și incitante costume pe care le găsești doar la un click distanță, pe SevenSins.ro. Oferă-i nopți de neuitat în dormitor și cucerește-l definitiv cu ajutorul costumelor sexy. Iată cinci modele din care să te inspiri!

Costum de îngeraș sexy

Costumul de îngeraș sexy este perfect pentru a alunga monotonia din cuplu. Acest costum cuminte, dar în același timp obraznic, îi va stârni partenerului tău cele mai necurate gânduri. Decolteul adânc, dantela inserată pe lateralele body-ului și micile detalii incluse, completează perfect imaginea ta de îngeraș îndrăzneț.

Costum Obsessive Swangel

Costum sexy de navigatoare

Oferă-i o seară de neuitat purtând acest costum de marinar, foarte sumar și sexy. Fusta mini cu pliuri îți oferă un aer naiv, iar șapca completează perfect ținuta. Cu siguranță va aprecia ținuta aleasă de tine de pe SevenSins.ro, iar tu îl vei cuceri definitiv.

Costum Livco Pallavi

Costum de cadână

Dacă vrei sa-l cucerești prin dans acest costum este perfect pentru o noapte incendiară. Costumul de cadână de pe SevenSins.ro se mulează perfect pe corp, punându-ți formele în evidență. Vei face astfel o excursie incitantă în deșertul fierbinte, devenind o misterioasă și seducătoare dansatoare din buric. Uimește-l cu senzualitatea ta și lasă-i imaginația să zburde în cele mai ireale locuri.

Costum Beauty Night Miriam White

Costum sexy de menajeră

Un costum clasic care nu se demodează niciodată este costumul de menajeră sexy. Transforma-te într-o menajeră îndrăzneață ce îi satisface toate plăcerile și uimește-l cu apariția ta senzuală. Accesoriile incluse dau un aer aparte ținutei, completând perfect imaginea dorită.

Costum Livco Flirty Maid

Costum de chelneriță

Un costum sexy și incitant perfect pentru o noapte incendiară este cel de chelneriță. Servește-l cu vinul preferat și surprinde-l cu o apariție incitantă, mai ales dacă îi plac lucrurile retro cum ar fi fetele cu trabucuri de pe vremea prohibiției. Poarta acest costum sexy de chelneriță și efectul va fi garantat! Cu siguranță îi vei stârni cele mai ascunse fantezii, mai ales când i le vei oferi servite pe tavă. La propriu.

Costum Beauty Night Felicity

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!