Inspiratie

Lenjerie intimă “Naughty or nice” by Carmen Grebenisan

Luna dragostei este din ce în ce mai aproape, iar femeile sunt în căutarea pieselor de lenjerie intimă ideale pentru o seară romantică alături de partener. Am ales ca inspirație pentru seara de Valentine’s Day editorialul lui Carmen Grebenișan, care ne demonstrează ce înseamnă cu adevărat sex-appeal-ul, senzualitatea și îndrăzneala. Carmen a mărturisit în articol că iubește lenjeria intimă prețioasă, de altfel ca orice femeie care își dorește un pic de aventură în fiecare zi. Mai multe gânduri ale lui Carmen pe blogul său: http://www.carmengrebenisan.ro/naughty-or-nice/.

Carmen a ales să poarte în editorialul său lenjerie intimă sexy, unde predomină dantela neagră și îmbinări de dantelă neagră cu fuchsia. Piesele alese de Carmen sunt extrem de elegante, dar în același timp au un ton provocator și plin de mister. Decupajele sexy, texturile fine de dantelă, voal sau tul și detaliile prețioase din catifea și satin oferă un aer rafinat pieselor de lenjerie intimă SevenSins.ro.

Body Obsessive Lago

Prima ținută aleasă de Carmen este formată dintr-un body negru cu decupaje extrem de sexy și îmbinări de dantelă și tul, alături de un halat îndrăzneț. Halatul este o piesă spectaculoasă, cu un aer burlesque, acesta este creat din tul ușor transparent și accesorizat cu pene, atât la manșete, cât și în partea de jos.

Lenjerie Carmen Grebenisan

A doua ținută aleasă în editorial este formată dintr-un chemise negru, partea superioară fiind creată din dantelă fină neagră, iar partea inferioară este tip baby-doll din voal ușor transparent.

A treia ținută este formată dintr-un set sexy, format din sutien, portjartier și chilot asortat. Acestea sunt create din dantelă elegantă neagră cu un accent în nuanța fuchsia. Detaliile sutienului sunt sexy și incitante, acesta având semicupă. Decupajele portjartierului creează de asemenea un efect extrem de provocator.

Body Excellent Beauty

A patra ținută este formată dintr-un body negru cu îmbinări delicate de dantelă și voal. Acest body provocator este creat special pentru femeile ce doresc să-și surprindă partenerul. Între cupele din dantelă florală, body-ul are inserată o pană detașabilă pentru un aer sexy.

 

Body LivCo Zankhana

A cincea ținută constă într-un body  sexy și incitant de culoare neagră, confecționat din dantelă cu elemente florale. Cupele sunt prevăzute cu sârmă de susținere, iar bretelele sunt ajustabile, pentru o potrivire perfectă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!