Generalitati Inspiratie

Vacanța de 1 Mai: Ia cu tine costumul de baie perfect!

Doar câteva zile ne despart de vacanța de Paște, care anul acesta se combină fericit cu cea de 1 Mai. Cum practic 1 Mai înseamnă începerea unui nou sezon estival (deși norii de pe cer nu par încurajatori încă), am scos pe rafturi cele mai noi, mai confortabile și mai senzuale costume de baie cu care vei face furori anul acesta. 

Costume de baie în două piese

Dacă preferi costumele în două piese, atunci începutul de sezon poate fi color block cu multă eleganță. Alege costume de baie cu croieli clasice, care îți pun în valoare silueta, în culori tari, care întorc priviri – cum ar fi corai, galben solar sau albastru electric – ori în tonuri neutre – negru, chiar bej. Un costum de baie cu care vei străluci este cel din catifea. 

Costum de baie galben Marko
Costum de baie din catifea Marko

Costum de baie întreg

Costumele de baie dintr-o singură piesă sunt perfecte pentru începutul de sezon, mai ales dacă nu pleci într-o destinație prea călduroasă. Costumul de baie propus de SevenSins.ro pentru a fi vedetă este cel cu volane și cu un aer retro. Poate fi purtat cu turban, cu un pareo, poate fi alb sau negru. Vei fi o adevărată divă pe plajă sau la piscină. 

Costum de baie întreg

La fel de interesante sunt și costumele de baie întregi cu imprimeuri neobișnuite, cum ar fi cele de inspirație urbană:

Costum de baie cu imprimeu

Tankini și trei piese

Costumele de baie în trei piese sau cu tankini sunt de asemenea minunate la începutul sezonului deoarece pot fi o ținută în sine. Sunt perfecte când temperaturile nu sunt foarte ridicate, sunt sexy și avantajează orice siluetă. 

costum de baie
Costum de baie în trei piese
costum de baie
Costum de baie tankini

Dacă încă nu ești decisă, te așteptăm pe site, cu zeci de modele noi de costume de baie, dar și de accesorii, astfel încât primele zile la plajă din 2019 să fie senzaționale! Nu uita: avem mărimi de la S la 4XL și croieli pentru orice siluetă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!