Inspiratie

Babydoll-urile negre din voal, articole deosebit de sexy

Babydoll-urile sunt niște articole de lenjerie specific feminine, care le dau purtătoarelor un plus de sex appeal. Denumirea este folosită pentru chemise-urile confecționate din materiale ușoare precum satinul, dantela sau voalul. Acestea oferă multă eleganță și confort în nopțile călduroase de vară. Dacă vrei să-ți surprinzi în mod plăcut partenerul, un chemise sexy negru este alegerea ideală. Articolele negre se potrivesc oricui și scot foarte bine în evidență atuurile feminine.
Paleta de opțiuni a celor de la SevenSins la capitolul chemise-uri este foarte variată. Iată câteva opțiuni incitante de culoare neagră pe care nu le poți trece cu vederea.

Chemise Chilirose Ginger
O cămașă de noapte elegantă, de culoare neagră, împodobită cu dantelă. Accentul este dat de cupele din dantelă și de decolteul adânc. Alege acest model și cu siguranță vei avea parte de o seară specială.

Chemise Chilirose Ginger

Chemise Irall Cassidy
Babydoll cochet și provocator, realizat din tul și dantelă. Decolteul adânc scoate bustul în evidență. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajutare perfectă pe corp. Este o combinație reușită de materiale delicate și transparente și este disponibilă pe negru și pe alb.

Chemise Irall Cassidy

Chemise Obsessive Charmea
Lenjerie intimă sexy de culoare neagră, cu inserții de dantelă cu elemente florale. Decolteul adânc decorat cu fundă, dantela și bretelele accesorizate cu bijuterii sporesc farmecul produsului.

Chemise Obsessive Charmea

Chemise Obsessive Swanita Babydoll
O piesă de lenjerie confecționată din material plăcut la atingere, cu dantelă inserată la cupe. Decupajul de sub bust atrage privirea și subțiază talia, iar fundițele din satin inserate pe bretele și între cupe adaugă un plus de farmec. Este o ținută ideală pentru o apariție seducătoare de femeie fatală.

Chemise Obsessive Swanita babydoll

Chemise Chilirose Anette
Babydoll sexy de culoare neagră ce se leagă după gât. Cupele sutienului sunt din dantelă fină, iar restul este din tul. Spatele dezgolit și fundița roșie din satin dintre sâni atrag privirea într-un mod seducător.

Chemise Chilirose Anette

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!