Inspiratie Noutati

Cum să fii sexy în această primăvară: 4 sutiene colorate must have

Odată cu venirea primăverii întreaga garderobă se schimbă. Lenjeria intimă, dar în special sutienele trebuie să se plieze perfect noilor ținute. Iată câteva modele de sutien în culorile primăverii, care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în acest sezon.

Sutien rosu senzual


Sutien Axami  Breva – https://www.sevensins.ro/sutiene/axami/breva/#img-106785

Acest sutien roșu îți va pune formele în evidență, iar tu te vei simți sexy întreaga zi, nu numai în dormitor. Acest sutien elegant este potrivit pentru orice moment al zilei, fiind confecționat dintr-un material de bună calitate care oferă o bună permeabilitate a aerului și a umezelii. Deși pare un sutien aparent simplu, benzile elastice de pe bust sporesc farmecul produsului și, totodată îți conferă mai multă încredere în tine.

Sutien aripi de fluture

Sutien Axami Posh – https://www.sevensins.ro/sutiene/axami/posh/#img-104309

Acest sutien de culoare violet are un design unic în formă de fluture. Sutienul este realizat din tul brodat cu elemente florale, fiind potrivit pentru a fi purtat în orice moment al zilei. Acesta îți conferă un aer sexy și te va face să te simți mai sigură pe tine indiferent ce ai face.

Sutien roz senzual


Sutien Axami https://www.sevensins.ro/sutiene/axami/v-8071/#img-116063

Sutien verde

sutien
Sutien Axami Basilic –  https://www.sevensins.ro/sutiene/axami/basilic/#img-103965

Dacă îți place să ieși din tipare și să porți un sutien cu adevărat deosebit, îți recomandăm acest sutien cu model mai puțin obișnuit. Cupele sunt împodobite cu broderie florală, strălucitoare care îi oferă un plus de rafinament și senzualitate, în timp ce tulul îi dă un plus de eleganță.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!