Fashion Inspiratie Recomandarea zilei

#trends – lenjerie provocatoare în culori tari

La capitolul lenjerie, unul din trendurile de anul acesta e legat de culori îndrăznețe. În centrul atenției se află roșul și bordeaux-ul, dar SevenSins vă încurajează să adăugați garderobei și articole în nuanțe de albastru, roz sau mov. Cromatica hainelor pe care le purtăm ne influențează starea de spirit din ziua respectivă și le transmite și celor din jur diverse semnale, iar lenjeria nu face excepție, chiar dacă o purtăm pe dedesubt.

Una dintre culorile propuse de SevenSins sezonul acesta este rozul. Fiind o culoare specific feminină, piesele de lenjerie roz sunt una dintre petele de culoare pe care să le luați în considerare. Beauty Night Peyton e un chemise din dantelă și tul cu un design extrem de interesant, datorită decupajelor. Cupele sunt susținute de sârme, iar talia este marcată cu ajutorul unei benzi elastice. Irall Tadala e confecționată din material satinat albastru, combinat în zona bustului cu tul negru cu broderie, ce pune în valoare partea de sus a ținutei.

Corsetele, articole vestimentare exclusiv feminine, care dar purtătoarelor un vintage am putea spune, au fost adaptate astfel încât să devină și unele dintre cele mai elegante articole de lenjerie intimă. Obsessive 845-cor scoate în evidență bustul, datorită accentelor de dantelă neagră, iar talia este pusă în valoare de volanele laterale. Vine la set cu chilotul tanga din dantelă neagră. Obsessive 863-cor e un corset roșu din tul, cu volane și dantelă, care emană un aer seducător. E o alegere inspirată acum că se apropie Valentine’s Day, iar pe site puteți găsi zeci de modele de lenjerie roșie.

Nici seturile extravagante cu broderii nu ar trebui trecute cu vederea anul acesta. Chilirose Felis e compus din 3 piese – sutien cu sârme de susținere, chilot tanga și portjartier – și e realizat din dantelă brodată de culoare albastră. La Chilirose Casiana întâlnim, pe lângă cele trei piese ale setului menționat înainte, și un element decorativ misterios – masca. Compleul e realizat din material satinat, ornat cu broderie aurie.

În ceea ce privește body-urile, anul acesta se poartă foarte mult decupajele. Livco Miloviss e o ținută tinerească și extravagantă, fiind din dantelă roz și având cupele accesorizate cu decupaje și funde. Cofashion Kamona e un body provocator de culoare roșie, ce combină decupajele, benzile elastice și accentele sclipitoare într-un mod armonios. Cupele sunt susținute, iar bretelele reglabile.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!