Inspiratie

De la femeie la mamă by Ellie White

“Imi place sa fiu mama, chiar daca nu e mereu liniste in jurul meu, chiar daca am nevoie uneori doar de cateva minute sa-mi ascult gandurile si sa mi le ordonez inainte de a actiona, chiar daca uneori se tipa atata de tare in jurul meu incat ma dor urechile, chiar daca sunt trasa de par, zgariata, lovita, pupata si luata in brate de manute mici si grasunele”, ne povesteste Ellie White pe blogul sau.

A fi mama nu inseamna sa renunti la micile placeri care te definesc ca femeie, ci inseamna sa imbini aceste doua vieti, sa iti creezi timp pentru tine, dar copii sa reprezinte focusul principal. Atat timp cat exista un echilibru, totul va merge ca la carte. “Da, mi-a placut sa fiu femeie inainte de a fi mama. Eram tot timpul in centrul atentiei, plecam cand si cum voiam, ma culcam tarziu si ma trezeam in miezul zilei, stateam cu orele la mall sau la coafor, mergeam in cluburi si ma distram pana in zori de zi fara nici o responsabilitate. I’ve had good times cum s-ar spune”, ne povestește Ellie White.

“Ii iubesc mai mult decat pe mine si le multumesc ca m-au tranformat dintr-o simpla femeie intr-o Superwoman, o MAMA!” ne transmite Ellie White in articolul sau. Mai multe ganduri ale artistei aici.

De 1-8 martie nu uita sa te rasfeti cu piese de lenjerie intima comode, cu un aer elegant si rafinat. Asa cum ne arata si Ellie White in editorialul sau! Ellie White este un exemplu de urmat atat pe plan profesional, cat si in cariera ca mama. Frumusetea celor doua lumi este suprinsa de Ellie White in poze, alaturi de fiica ei.

Ellie White poarta in editorialul sau un halat alb creat din satin cu accente dantelate. Satinul stralucitor este intr-o combinatie perfecta cu dantela fina inserata in laterale si pe maneci. Halatul de interior poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect!

Halat Beauty Night Bouquet:

Ellie White halat alb satinat

Ellie White halat alb satinat

Ellie White halat alb satinat

Ellie White halat alb satinat

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!