Colectii lenjerie Fashion Inspiratie

Compleuri sexy de lenjerie de la SevenSins

Cele mai noi seturi sexy de lenjerie intimă de pe www.sevensins.ro sunt caracterizate de aerul predominant elegant și feminin pe care îl emană. Combinațiile de tul negru și dantelă cu model floral se regăsesc în cazul fiecărui compleu, însă design-ul este cel care impresionează cu adevărat, făcând seturile foarte ușor de purtat atât zi de zi, cât și la ocazii mai speciale. Să vedem câteva dintre noile modele, care cu siguranță le-ar ajuta pe purtătoare să se simtă extrem de confortabil în propria piele, dar și provocatoare în același timp.

Setul de lenjerie Obsessive 856-seg este format din trei piese – sutien, chilot și portjartier. Sutienul conferă susținere bustului datorită croielii, chiar dacă nu are sârme de susținere, ceea ce îl face foarte comod. Chilotul string simplu este completat de portjartierul dantelat care îmbracă foarte frumos partea superioară a coapselor.

Set sexy Obsessive 856-SEG

Obsessive 853-set este alcătuit din două piese. Sutienul are sârme de susținere și material elastic dublat de un strat de dantelă pe deasupra, alăturare de materiale care se găsește și în cazul chilotului tanga. Sutienul dă purtătoarei tot confortul de care are nevoie într-o zi lungă, dar accentuează și feminitatea acesteia.

Set sexy Obsessive 853-SET

Compleul Obsessive 855-sea cuprinde trei piese de lenjerie realizate din tul fin, care sunt accesorizate cu benzi elastice ce atrag atenția și cu romburi ornamentale pe margini. Este de asemenea deosebit de comod și poate fi purtat în orice moment al zilei.

Set sexy Obsessive 855-SEA

Setul Obsessive 852-set are o alură feminină și sexy, datorită combinării tulului cu dantela cu model floral. Bustiera și chilotul tanga se asortează perfect, fiind ideale pentru o femeie încrezătoare, care dorește să-și pună în valoare atuurile.

Set sexy Obsessive 852-SET

Dkaren Billy este un compleu cu design interesant, format din bustieră și chilot brazilian. Partea de sus este realizată din material elastic și tul, fiind accesorizată pe margini cu accente fine de dantelă. Chilotul este din material elastic și are o inserție de tul în față. Acest set oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți în largul tău.

Set sexy Dkaren Billy

Dkaren Olimpia este un compleu incitant confecționat din dantelă și tul. Topul are o croială interesantă ce cade pe corp, iar chilotul string este realizat integral din dantelă. Este potrivit pentru o femeie care nu se teme să iasă în evidență.

Set sexy Dkaren Olimpia lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!