Inspiratie

Topurile atrăgătoare, articole cu un aer aparte

Topurile sexy sunt niște elemente binevenite oricând în garderoba unei femei care își dorește să iasă din tiparele seturilor de lenjerie intimă tradițională. Ca și restul pieselor de lenjerie intimă, topurile de pe www.sevensins.ro sunt specific feminine și pline de senzualitate. Cu ajutorul acestora, poți deveni oricând o apariție de neuitat, ele depășind granițele dormitorului și putând fi purtate și în viața de zi cu zi în diverse combinații.
Acestea sunt câteva dintre sugestiile noastre:

Top Irall Fiona
Un articol provocator ce atrage atenția prin combinația de culori roșu-negru. Decolteul adânc și inserțiile din tul cu picățele aduc un plus de farmec. Prinderea se face la spate, iar bretelele nedetașabile pot fi reglate. Chilotul din imagine este inclus.

Top Irall Fiona

Top Chilirose Agostina
Top sexy și incitant cu decolteu adânc, însoțit de chilot clasic și dress de plasă. Este confecționat din material moale, iar în zona bustului e inserată dantelă brodată, pentru a-l scoate în evidență. Volănașul atașat în partea de jos îi dă o eleganță aparte.

Top Chilirose Agostina

Top Livco Sweetie
O ținută plină de feminitate și bun gust. Topul este realizat dintr-un material ușor elastic, în combinație cu dantela neagră cu motiv floral. Este recomandat doamnelor și domnișoarelor cu un bust generos, datorită design-ului. Chilotul string completează de minune ținuta.

Top LivCo Sweetie

Top Excellent Beauty R-605
Fii irezistibilă cu această lenjerie sexy cu portjartier atașat! Produsul este realizat din tul de culoare roșie, cu broderie neagră pe cupe. Chilotul string este inclus.

Top Excellent Beauty R-605

Top Chilirose Fatima
Cu ajutorul acestuia poți atrage privirea ca un magnet. Este făcut din material elastic ce se mulează perfect pe formele corpului, iar cupele sunt confecționate din dantelă brodată cu accente de roșu închis. Fundițele din satin inserate pe abdomen sporesc farmecul.

Top Chilirose Fatima

Top Excellent Beauty C-401
O piesă de lenjerie intrigantă, dar în același timp delicată. Este realizată din voal și dantelă neagră, cu inserții fuchsia. Bretelele reglabile se potrivesc oricărui bust, iar portjartierul inclus întregește outfit-ul.

Top Excellent Beauty C-401

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!