Inspiratie

#sugestii: Vara aceasta se poartă dantela!

Dat fiind faptul că cea mai călduroasă perioadă a anului se resimte din plin, trebuie să avem o garderobă adecvată sezonului pentru a ne putea simți confortabil. Deși în acest anotimp ne achiziționăm în principal costume de baie, lenjeria intimă potrivită nu trebuie să iasă niciodată din calcul. Aceasta este un must pentru femeile care vor să fie la curent cu noutățile și să-și îmbogățească regulat colecția.
Cei de la SevenSins te ajută să fii sexy indiferent de sezon, motiv pentru care pe site-ul lor poți găsi noi seturi de lenjerie intimă din dantelă, care este răcoroasă și ideală pentru a face față unei zile caniculare. Iată câteva dintre cele mai hot modele disponibile pe www.sevensins.ro:

Set Chilirose Milena
Set extrem de sexy și elegant, compus din sutien prevăzut cu sârme de susținere, fustiță cu portjartier atașat și chilot string. Fusta are la spate un șnur satinat în zig-zag, ceea ce dă un plus de farmec compleului. Produsul este o alegere ideală pentru o seară incendiară în doi!

Set sexy Chilirose Milena

Set Obsessive Julitta
Realizat din tul alb delicat în combinație cu dantelă și înfrumusețat cu volănașe cochete, setul din imagine este perfect pentru o ocazie cum ar noaptea nunții sau un eveniment sezonier. Sutienul este prevăzut cu sârme de susținere și bretele reglabile, iar fundița dintre cupe aduce un plus de stil. Chilotul este din dantelă, iar portjartierul are în talie o bandă din dantelă cu elemente florale.


Lenjerie sexy - Set sexy Obsessive Julitta

Set Beauty Night Mailys
Compleu super sexy realizat din dantelă de culoare neagră, ce cuprinde sutienul cu cupe dantelate, portjartier și chilot string. Accesoriul de la gât ce vine în completatea setului este alcătuit din cele două benzi elastice de sub bust și banda de dantelă din jurul gâtului. Portjartierul se asortează perfect, fiind în ton cu elementele accesorizante din partea de sus.

Set sexy Beauty Night Mailys

Set Obsessive Heartina
Set sexy de lenjerie de culoare roșie, special creat pentru o seară pasională. Este confecționat din material ușor satinat, cu inserții din dantelă. Sutienul are sârme de susținere și bretele ajustabile, lăsând sânul la vedere. Portjartierul și chilotul tanga realizate din dantelă și material lucios completează perfect ținuta.

Lenjerie sexy - Set sexy Obsessive Heartina

Set Chilirose Casiana
Compleu de lenjerie sexy realizat din dantelă, în nuanțe de negru și violet, ce este ideal de purtat în orice moment al zilei. Sutienul nu are sârme de susținere, dar se mulează perfect pe forma bustului. Bretelele portjartierului sunt ajustabile, iar micile elemente strălucitoare sporesc farmecul produsului.

Set sexy Chilirose Casiana

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!