Inspiratie

Lenjeria din dantelă albă, opțiunea perfectă pentru sezonul cald

Albul este una dintre cele purtate culori, în special vara. Pentru că duce cu gândul atât la puritate și simplitate, dar în același timp și la eleganță și feminitate, albul este întotdeauna o alegere inspirată pentru o zi însorită.
Accesorizate cu stil și adaptate în funcție de ocazie și momentul zilei, hainele albe emană încredere și energie pozitivă și sunt recomandate tuturor, indiferent de vârstă. Fie că este vorba despre o zi la birou, o plimbare prin parc, o sesiune de shopping, o seară la club, un garden party sau o nuntă, ținutele all white necesită o lenjerie intimă potrivită.

Recomandate de discreția caracteristică, seturile albe de lenjerie completează armonios outfit-urile și pot fi purtate cu ușurință pe sub hainele vaporoase specifice anotimpului. Fiindcă iile, topurile dantelate și salopetele sunt în trend în acest an, cei de la SevenSins.ro îți oferă o gamă largă de produse care se pot asorta cu orice articol vestimentar alb.

Set Sexy Livco Geva
Setul sexy și elegant de culoare albă este alcătuit din trei piese și confecționat din dantelă fină cu elemente florale. Bretelele subțiri scot în evidență linia gâtului și a umerilor, iar portjartierul alungește silueta, bretelele acestuia fiind reglabile. Fundițele atașate dau un aer jucăuș setului.

Set sexy LivCo Geva


Set Sexy Demoniq Blanka

Setul ideal de purtat în orice moment al zilei este făcut din dantelă fină semitransparentă, îmbogățită de elemente florale. Atât bretelele sutienului, cât și cele ale portjartierului sunt ajustabile, pentru a se mula perfect pe corp.

Lenjerie din dantelă albă: Set sexy Demoniq Blanka
Set Sexy Obsessive Subtelia
După cum îl recomandă și numele, setul din imagine este alegerea perfectă când vine vorba de o lenjerie discretă. Fiind confecționat dintr-un material moale, este plăcut la atingere. Datorită dantelei elastice și bretelelor ajustabile, cele trei componente iar forma corpului.

Set sexy Obsessive Subtelia


Set Sexy Irall Madison

Acest set îți oferă o imagine de divă sexy, fiind confecționat din dantelă cu model fin, plăcută la atingere. Sutienul nu are cupe, lăsând sânii la vedere, dar bretelele ajută la o potrivire perfectă.

Set sexy Irall Madison

Set Sexy Excellent Beauty V-505
Fiind ajustabile, și componentele acestui set se mulează perfect pe formele purtătoarei. Materialul moale este plăcut la atingere, iar modelul înflorat îi dă un aer de eleganță. Sutienul cu sârme de susținere la bază scoate în evidență bustul.

Lenjerie din dantelă albă: Set sexy Excellent Beauty V-505

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!