Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Lifestyle

Lenjerie intimă provocatoare de sezon

Ziceam în articolul anterior de pe blog cum ne pot ajuta articolele de lenjerie să petrecem noaptea de Halloween cu stil, deoarece e important să fim atrăgătoare atât pentru noi înșine, cât și pentru persoana iubită. Pentru că putem alege din atât de multe opțiuni incitante, astăzi continuăm seria pieselor de lenjerie tematice care cu siguranță vă vor da un mare boost de încredere și vor capta atenția partenerului.

În ceea ce privește lenjeria intimă, costumele de menajeră sunt printre cele populare la SevenSins. Un set de menajeră extrem de sexy este Obsessive Maidme, care conține 5 piese. Sutienul are sârme de susținere și decupaje atrăgătoare, chilotul este simplu, iar portjartierul este accesorizat conform ținutei. Acestea vin la pachet cu stockings și cu bentiță.

Costum Obsessive Maidme set

Obsessive Swangel te va transforma într-un îngeraș sexy și elegant care va încânta privirea. Body-ul este realizat din tul și dantelă albă, fiind asortat cu fustița tip tutu. Aripile sunt detașabile, iar setul este completat de opincuțele dantelate și de accesoriul pentru păr cu aureolă pufoasă.

Costum Obsessive Swangel

Obsessive 834 Asistenta este un set de lenjerie mai special, întrucât costumele de asistentă sunt făcute în general din combinația de culori alb-roșu. Combinația de tul și plasă fină este una reușită, sutienul este susținut de sârme, iar corsetele dau un aer elegant ținutei. Boneta este inclusă.

Costum Obsessive 834-CST asistenta

Dacă vrei să devii o adevărată felină, îți recomandăm costumul Obsessive Gepardina. Este alcătuit din 3 piese – body din tul negru cu animal print, accesorizat cu corset pe abdomen și puf în zona cupelor, urechi de pisică și codiță pufoasă. Cu ajutorul lui, vei fi cea mai sexy pisică!

Costum Obsessive Gepardina

Cele 4 piese ale setului Obsessive Bunny se armonizează perfect, creând astfel o apariție de neuitat. Corsetul are portjartier încorporat și este din material satinat elastic, iar chilotul brazilian este accesorizat cu codiță albă. Urechile de iepuraș și dressurile sunt incluse.

Costum Obsessive Bunny lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!