Fashion Inspiratie Recomandarea zilei

Black Friday – reduceri mari, lenjerie sexy

Săptămâna aceasta avem constant în minte un cuvânt – reduceri. Promoțiile de Black Friday sunt ocazia perfectă să achiziționăm articolele pe care am pus ochii în ultima perioadă la prețuri cât mai mici, așa că trebuie să fim cu ochii în patru în zilele ce urmează. De Black Friday, îți poți reînnoi foarte ușor și colecția de lenjerie, întrucât discount-urile de la SevenSins ajung la 60% pentru o gamă largă de produse de lenjerie. Să mai vedem așadar câteva dintre piesele încadrate în această categorie:

Obsessive 830-teg este un body cu portjartier atașat și cu un design spectaculos. Spatele este gol, iar în partea din față decupajul ce cuprinde bustul și abdomenul impresionează vizual. Body-ul se continuă cu chilotul tanga și este realizat din plasă fină și accente dantelate, fiind ideal pentru o seară romantică de cuplu.

Body Obsessive 830-TEG

Cămașa de noapte Obsessive 822-che dă un aer special purtătoarei. Atât culoarea, cât și detaliile perlate din zona bustului și de la spate fac din acest articol unul elegant, care evidențiază atuurile. Combinația de tul semitransparent și dantelă îl fac foarte ușor de purtat, așezându-se frumos pe corp.

Chemise Obsessive 822-CHE   Chemise Obsessive 822-CHE

Cu setul Chirilose Maddy cu siguranță vei fi foarte atrăgătoare, atât datorită dantelei cu model floral din care este realizat, cât și croielii cu volănașe. Bustiera are volane care cuprind inclusiv mâinile și bretele reglabile, iar chilotul string cu volane pe laterale completează perfect ținuta.

Set sexy Chilirose Maddy

Obsessive 824-dre este o rochie din material elastic, cu inserții de sclipici pe abdomen. Bretelele se prind la spate în X, iar franjurile din zona bustului aduc un plus de farmec. Se mulează foarte bine pe corp și ascunde micile imperfecțiuni ale celei care alege să o poarte.

Chemise Obsessive 824-DRE

Irall Salma este un set de lenjerie compus din două piese cu un aer provocator, fiind realizat din plasă și material elastic. Inserțiile de dantelă roz de pe cupe și design-ul special al chilotului atrag priviriea. Poate fi purtat foarte ușor și pe sub o ținută de zi cu zi, și la ocazii mai speciale.

Set sexy Irall Salma   Set sexy Irall Salma

Obsessive Etheria e un corset alb cu aspect dolly, ce vine la pachet cu chilot tanga. Este prevăzut cu sârme de susținere, iar la spate are un sistem de reglare specific unui corset. Dantela fină cu care este accesorizat evidențiază feminitatea purtătoarei.

Corset Obsessive Etheria

Beauty Night Ismena este un set de lenjerie intimă din trei piese perfect pentru o persoană îndrăzneață, care nu se teme să se pună în valoare. Sutienul este susținut de sârme, iar corsetul cu portjartier subțiază talia. Chilotul string vine și el la pachet, completând ținuta ce se potrivește pentru o seară fierbinte alături de partener.

Set sexy Beauty Night Ismena lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!