Inspiratie

Chemise-uri provocatoare pentru anotimpul friguros

Vremea răcoroasă s-a instalat de-a binelea, devenind o parte din rutină, și ne apropiem cu pași repezi de iarnă. O femeie care se respectă își înnoiește periodic garderoba, indiferent de anotimp. Cei de la SevenSins au constant noi propuneri de desuuri incitante pe site, iar cele mai noi dintre ele sunt extrem de feminine și elegante. Iată câteva dintre cele mai noi modele de chemise-uri de pe www.sevensins.ro, încadrate la categoria „desuuri incitante”:

Chemise Obsessive 825-che
Un babydoll atrăgător, confecționat din material fin de culoare bleumarin, combinat cu accente de tul negru. Cupele sunt făcute pe jumătate din tul, iar decolteul și partea inferioară au inserții de dantelă neagră. Bretelele sunt reglabile, iar accesoriul dintre sâni conferă un plus de farmec.

Chemise Obsessive 825-CHE
Chemise Chilirose Magda
Un articol cu un design surprinzător, realizat din tul negru și dantelă cu elemente florale. Frontal, acesta arată ca un body. În zona bustului și în partea inghinală, tulul roșu inserat este dublat de dantelă. Articolul are o trenă lungă la spate, care dă ținutei eleganță.

Chemise Chilirose Magda
Chemise Livco Roanna
Articol confecționat dintr-un material delicat și ușor elastic, a cărui croială urmează linia corpului. Cupele de tip demicup sunt întărite și prevăzute cu sârme de susținere. Ornamentele de dantelă roz din zona bustului și a abdomenului dau un aer rafinat ținutei, precum o face și prinderea de tip corset de la spate.

Chemise LivCo ROANNA
Chemise Irall Yoko
O cămașă de noapte lungă și elegantă, din satin de culoare neagră. Bustul din dantelă cu elemente florale aduce un plus de still. Dantela continuă până pe spate, care are un decupaj adânc, iar chemise-ul se prinde cu bretele în formă de X la spate.

Chemise Irall Yoko
Chemise Irall Freya
Un babydoll foarte interesant, făcut din material negru moale și elastic, care are în zona bustului inserat tul cu picățele. Partea de jos a articolului este realizată integral din tul, iar prinderea se face la spate, cu bretele în formă de X.

Chemise Irall Freya
Chemise Irall Opal
Un articol de lenjerie incitant, din material negru ușor lucios, combinat cu tul fin. Decolteul adânc dă un aer provocator ținutei, la fel și lateralele confecționate integral din tul. Este recomandat femeilor încrezătoare în propriile atuuri.

Chemise Irall Opal

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!