Inspiratie Lifestyle Noutati

3 lenjerii albastre care să-ți amintească de vară în sezonul rece

Vara este pe sfârșite, iar toamna se apropie cu pași repezi. Dacă adori marea, plaja și zilele de vacanță petrecute pe șezlong, cumpără-ți lenjerie intimă care să-ți amintească de zilele perfecte de vară chiar și în cele mai mohorâte zile de toamnă.

Body sexy din dantelă albastră

Un body din dantelă albastră îți va aminti oricând de zilele de vară petrecute pe plajă și de albastrul plăcut al mării. Purtând acest body cu design inovator te vei simți sexy și atrăgătoare. Body-ul confecționat din dantelă brodată cu elemente florale, în combinație cu tul în partea din spate, scoate în evidență bustul, cu ajutorul decolteului adanc în forma de V.

Set sexy de lejerie pentru întreaga zi

Dacă îți dorești un set pentru întreaga zi, alege acest set sexy și provocator din dantelă brodată cu elemente florale, compus din sutien fără sârme de susținere, portjartier, chilot tanga și dresuri. Setul este perfect pentru a fi purtat întreaga zi pe sub haine și te va ajuta să te simți mai sexy și mai încrezătoare ca niciodată.

Cămașă de noapte provocatoare

Transformă o seară banală într-una foarte specială pentru tine și partener cu acest babydoll sexy și incitant pe care îl găsești pe SevenSins.ro. Decolteul adânc, dantela brodată, inserția de tul și bretelele reglabile, sporesc farmecul produsului și atrag atenția asupra bustului. Nu îți mai rămâne decât să te bucuri de o seară perfectă în doi.

Dacă aceste piese spectaculoase de lenjerie îți fac cu ochiul, atunci intră și pe site. Avem o mulțime de reduceri interesante, pentru a-ți face trecerea către toamnă cât mai plăcută. Le găsești chiar aici: https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/filtre/stoc/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!