Inspiratie

Sexy și rea! 4 idei pentru o noapte incendiară

Crezi că viața voastră intimă ar avea nevoie de un pic de sare și piper? Sau pur și simplu vrei să-l surprinzi, căci da, astfel de surprize vă țin apropiați? Iată o idee care ar putea să creeze adevărate focuri de artificii, nu doar scântei în dormitor: fii sexy și rea! Asumă-ți rolul de dominatoare, dar, evident, în limitele relației voastre. Iată câteva piese de lenjerie și accesorii care te pot ajuta să obții acest lucru:

Lenjeria potrivită

Evident, totul începe de aici. Pentru că piesele de lenjerie potrivite vor fi primele remarcate. Și tot acestea vor fi cele care îți dau încrederea necesară și te ajută să intri în rol. Încearcă latex, ținte, lanțuri, orice îți satisface curiozitatea și îți trezește simțul de aventură.

Set Theresa Chilirose – SevenSins.ro

Catsuits sau cum să fii altfel

Dacă vrei să încerci ceva cu totul diferit, atunci poți intra în pielea unui personaj cu totul nou cu un catsuit. Unul care să spună: te vreau și nu mi-e rușine să recunosc!

Catsuits SevenSins.ro

Accesorii sexy

La fel de importante sunt și accesoriile. Uneori te poți îmbrăca doar în ele. Fie că vorbim de nipple covers, de o crevașă, de un bici, de mănuși, cătușe sau portjartiere speciale, accesoriile sunt cele care întregesc tabloul seducției. Poți fi extrem de sexy în noul rol, iată câteva exemple:

Accesorii SevenSins.ro

Piese de rezistență…

Dacă stilul tău este mai romantic, mai boem, poți merge către varianta mască și cătușe din dantelă sau satin. Atingerea senzuală a materialului, dar și necunoscutul sunt incitante și excitante. Trebuie să încerci măcar o dată!

Accesorii sexy Obsessive – SevenSins.ro

Dacă încă nu ai găsit ce cauți, mai avem câteva sugestii: dresurile pot fi extrem de sexy în combinațiile potrivite. La fel și corsetele sau body-urile. Depinde doar de tine cine vrei să fii în dormitor, la SevenSins.ro găsești tot ce vrei!

lenjerie sexy
Tu cine vrei să fii diseară?

Foto: SevenSins.ro, Pixabay.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!