Inspiratie

Pijamalele din bumbac în două piese, practice și confortabile

Suntem în plin sezon cald, deci temperaturile ridicate ne determină să punem confortul pe primul loc atunci când trebuie să facem alegeri vestimentare. Acest lucru se aplică și în cazul pijamalelor, care e indicat să fie cât mai răcoroase și mai lejere.
Noile articole de acest gen de pe www.sevensins.ro sunt confecționate din materiale ușoare precum bumbacul, care este cunoscut pentru nivelul ridicat de confort pe care îl oferă purtătoarelor. Seturile de pijama din bumbac în două piese de la SevenSins sunt o alegere la îndemâna oricui, fiind ideale pentru relaxare după o zi călduroasă.

Set Beauty Night Marcy
Un set sexy compus din două piese – top și pantaloni scurt. Este o ținută de noapte confortabilă, disponibilă pe negru și roz deschis. Bretelele subțiri evidențiază linia gâtului și a umerilor, iar dantela ușor elastică inserată în zona cupelor și a pantalonului dă un plus de farmec.

Set sexy Beauty Night Marcy

Pijama Donna Sia
Pijama lejeră alcătuită din maiou și pantaloni scurți, ideală pentru o seară relaxantă. Este sexy, dar în același timp dă impresia de inocență, combinația de gri cu buline roz fiind una tinerească.

Pijama Donna Sia

Pijama Cofashion Model 736IV
Produsul este făcut din material moale și plăcut la atingere, în nuanțe de maro cu imprimeu animal print. Este o opțiune foarte practică, oferindu-i celei care o poartă tot confortul de care are nevoie.

Pijama CoFashion model 736IV

Pijama Livco Model 105
Ținută lejeră de casă compusă din tricou și pantalon trei sferturi. Este confecționată din material fin de culoare neagră și împodobită cu inimioare mici de culoare roz și fundițe ornamentale.

Pijama LivCo Model 105

Pijama Donna Andrea
O ținută de interior compusă din pantaloni lungi și bluză cu mâneci lungi. Pantalonul simplu de culoare neagră este din material moale, iar bluza de culoare crem are atașată sub bust o broderie neagră cu fundă.

Pijama Donna Andrea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!