Fashion Inspiratie Noutati Recomandarea zilei

Reducerile la piese de lenjerie continuă

Cu toate că majoritatea magazinelor online au închis porțile reducerilor încă din weekend, la SevenSins ne-am hotărât să mai prelungim discount-urile între 30% și 60%, astfel încât să aveți la dispoziție mai mult timp pentru a vă reîmprospăta colecția de lenjerie sau, de ce nu, să le alegeți și prietenelor câteva cadouri sexy de sărbători. Nu vă temeți să dăruiți articole de lenjerie în dar; dacă se potrivesc gusturilor destinatarei, sigur vor lăsa o impresie plăcută. Să mai vedem așadar câteva articole care intră la reducerile de 60% de pe www.sevensins.ro:

Chilirose Hazel este un set de lenjerie extrem de sexy, potrivit unei tinere căreia nu îi e teamă să se facă remarcată. Este confecționat din dantelă neagră, iar sutienul și chilotul tanga sunt accesorizate cu volănașe. Elementul surprinzător al ținutei este portjartierul, format din mai multe benzi elastice care se intersectează.

Set sexy Chilirose Hazel   Set sexy Chilirose Hazel

Obsessive Intensa este o piesă de lenjerie…intensă! Corsetul este realizat din tul, iar în zona bustului regăsim dantelă cu accente aurii, la fel și la chilotul tanga inclus în set. Benzile elastice de pe bust se așază în formă de X la spate, dând astfel un plus de farmec.

Corset Obsessive Intensa

Excellent Beauty D323 este un chemise provocator confecționat integral din dantelă fină cu model floral. Chemise-ul vine la pachet cu chilot string asortat, iar benzile elastice de pe bust sporesc atractivitatea ținutei. Ideal de făcut cadou unei prietene care apreciază articolele vestimentare din dantelă.

Chemise Excellent Beauty D-323

Setul Excellent Beauty L131 este alcătuit din două piese – sutienul cu sârme de susținere și bretele reglabile și chilotul brazilian aflat în asorte. Franjurile sunt cele care înfrumusețează compleul, alături de benzile din talie care evidențiază silueta, dând un aer special celei care alege să îl poarte.

Set sexy Excellent Beauty L-131

Excellent Beauty C403 este un articol de lenjerie cu un design deosebit. Corsetul este susținut de sârme, are portjartier detașabil și decolteu generos. Mini corsetele inserate pe cute, abdomen și la spatele chilotului tanga, precum și broderia din partea inferioară a topului dar o alură specială purtătoarei.

Corset Excellent Beauty C-403   Corset Excellent Beauty C-403

Body-ul Asnever Amarillea este extrem de sexy și în același timp foarte ușor de asortat. Este realizat din tul și inserții de dantelă la cupe și la spate, iar benzile elastice cu care este accesorizat îl transformă într-o piesă de lenjerie incitantă. Poate fi purtat zi de zi, pe sub o rochie sau cu o bluză neagră, sau cu o cămașă decoltată.

Body Asnever Amarillea

Livco Lettice este un body foarte feminin din dantelă neagră cu model floral. Inserțiile de dantelă de pe margini și mini corsetul dintre sâni înfrumusețează produsul, ce este extrem de comod și poate fi purtat în orice moment al zilei.

Body LivCo Lettice lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!