Fashion Inspiratie Recomandarea zilei

Moșul se pregătește să lase lenjerie sub brad

Mai sunt doar două săptămâni până la vizita anuală a lui „Moș Crăciun”, care se străduiește să vină mereu cu cadouri noi și interesante pentru toată lumea. Ce-ar fi să-l ajutăm cu câteva idei…provocatoare? Dacă vrei să te surprinzi pe tine însăți, pe cineva din familie sau o prietenă bună, oferă lenjerie intimă în dar! Dacă ți se pare prea deocheată ideea, nu-ți face griji – la SevenSins găsești atât piese de lenjerie sexy, cât și articole mai „cuminți” pe care să le faci cadou fără nicio problemă.

Obsessive 859-seg e un set perfect pentru o femeie îndrăzneață, care nu se ferește să se pună în valoare. E compus din sutien, portjartier și chilot și realizat din tul cu broderie asimetrică și accente din piele. Portjartierul se prinde cu un mini corset la spate, iar bretelele sutienului sunt dublate de încă un rând de bretele la spate, sub formă de X.

Set sexy Obsessive 859-SEG   Set sexy Obsessive 859-SEG

Dkaren Cortney e o alegere de cadou de Crăciun la îndemâna oricui. Chemise-ul are o croială simplă, dar e interesant datorită decupajului de la bust și al celui de la spate, care e accesorizat cu dantelă neagră. E comod și poate fi util oricărei destinatare.

Chemise Dkaren Cortney   Chemise Dkaren Cortney

O opțiune specială e și Beauty Night Ravenna, un corset inedit prin design-ul său. Este realizat dintr-o combinație de tul și dantelă neagră, iar talia este marcată cu o curelușă evidențiată printr-un accesoriu sclipitor. Cupele sunt susținute de sârme și dublate parțial cu burete, iar chilotul string completează ținuta.

Corset Beauty Night Ravenna corset

Chilirose Agnes e un halat „cuminte” și elegant, care ar fi o surpriză plăcută de găsit sub brad. Este realizat din material moale și confortabil, iar mânecile tip clopot sunt făcute pe jumătate din dantelă neagră.

Halat Chilirose Agnes

Obsessive 860-ted e un body din dantelă accesorizat cu benzi elastice în zona bustului și la spate, pe care îl puteți dărui unei prietene căreia îi place roșul sau vouă înșivă, pentru a îmbogăți colecția personală de lenjerie incitantă. Cupele sunt susținute de sârme.

Body Obsessive 860-TED   Body Obsessive 860-TED

Donna Venus e un compleu de pijama lejer, al cărei destinatare nu are vârstă. E confecționat din satin moale, pantalonii sunt lungi, iar cupele sunt dublate de un strat de dantelă brodată. Poate fi purtat foarte ușor cu un halat pe deasupra.

Pijama Donna Venus lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!