Inspiratie

Powerwetlook – lenjerie cu personalitate

Produsele din colecția Powerwetlook sunt printre cele mai noi piese de lenjerie de pe www.sevensins.ro. Poate ați mai citit anterior pe blog despre unele dintre ele, dar acestea merită un articol dedicat exclusiv lor. Datorită design-urilor extravagante și inedite, articolele de mai jos pot fi purtate atât pe post de piese de lenjerie, cât și în contexte mai generale, cum ar fi petrecerile sau evenimentele sociale. Trebuie asortate cu grijă, astfel încât să fie puse în valoare corespunzător, iar purtătoarele cărora le sunt destinate sunt femeile cu personalitate puternică, cărora le place ca toate privirile să fie îndreptate spre ele.

Top Noir Handmade Lace Powerwetlook
O bustieră stil top foarte atrăgătoare, care te ajută să pui în valoare atuurile de care dispui. Este confecționată din material lucios și dantelă semi-transparentă cu model floral. În laterale are inserate corsete, pentru un plus de stil.

Top Noir Handmade Lace and powerwetlook
Rochie Noir Handmade Powerwetlook
O rochiță sexy cu mâneci lungi, realizată din material lucios asemănător pielii, care se mulează foarte bine pe corp. Decolteul adânc și benzile cu detalii metalice inserate în zona bustului dau farmec ținutei. Spatele este pe jumătate decupat, iar în partea de jos rochia este în cloche.

Rochie Noir Handmade Powerwetlook

Chemise Noir Handmade Powerwetlook Pencil Dress
O rochie cu un design deosebit, care se așază perfect pe siluetă. Pe laterale are tul transparent, iar detaliile de la decolteu îi dau un aer special.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook pencil dress

Fustă Noir Handmade Pencil
O fustă creion de culoare neagră, cu talie înaltă, ce evidențiază și subțiază silueta. Materialul ușor lucios și corsetele de la spate atrag atenția. Poate fi purtată cu o bluză simplă din voal sau dantelă.

Fusta Noir Handmade Pencil

Top Noir Handmade Powerwetlook
Top sexy din material lucios, ideal pentru o seară petrecută în club. Decolteul adânc este accesorizat cu un șnur de tip corset, iar la spate se reglează cu ajutorul unor benzi dispuse în X.

Top Noir Handmade Powerwetlook top

Chemise Noir Handmade Powerwetlook Minidress
Un chemise provocator din dantelă combinată cu material lucios, care este accesorizat cu corsete ce ușurează ajustarea în laterale.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook minidress

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!