Inspiratie

Reduceri speciale de la SevenSins

Reduceri, reduceri și iar reduceri. Cam asta puteți găsi pe www.sevensins.ro, de 3 săptămâni încoace. Aceasta este deci perioada oportună să cumpărați cât mai multe piese de lenjerie, întrucât mai e puțin și se apropie și luna cadourilor. Iată încă o serie de produse de la SevenSins, reduse cu 60% din prețul inițial.

Corset Beauty Night Henriette
Un corset de culoare neagră extrem de sexy, cu portjartier atașat și chilot inclus. Este realizat din tul fin cu imprimeu de tip păianjen, și are decolteul adânc, ornat cu niște benzi elastice. Se prinde în partea din față, cu ajutorul șnurului inserat.

Corset Beauty Night Henriette
Chemise Chilirose Kim Long White
O piesă de lenjerie fină și elegantă, confecționată din material semitransparent, de culoare albă. În zona sânilor este inserată dantelă cu model floral care se regăsește și pe abdomen, iar despicătura frontală conferă un plus de farmec ținutei.

Chemise Chilirose Kim Long white
Set Sexy Chilirose Aimee
Un compleu provocator, alcătuit din top stil corset și fustă mini, realizat din material asemănător pielii. Cupele și abdomenul sunt împodobite cu ținte, la fel ca și partea de jos a fustei. Datorită materialului din care este făcut, setul se mulează perfect pe formele corpului. Bretelele sunt detașabile și ajustabile, iar corsetul se reglează la spate cu un șnur din satin.

Set sexy Chilirose Aimee
Chemise Obsessive D605
O cămașă cu un design interesant, făcută din dantelă combinată cu plasă, care se mulează perfect pe corp. Croiala alungește silueta, datorită liniilor verticale.

Chemise Obsessive D605
Halat Donna Erika
Un halat de interior, confecționat din material moale și ușor elastic, cu mâneci trei sferturi, ce poate fi purtat închis sau deschis. Este o ținută de interior lejeră, poate fi purtat pe deasupra unui set de lenjerie sau direct pe piele. Este prevăzut cu un cordon, pentru o mai bună ajustare, iar dantela ornamentală din partea de sus îi dă un aer elegant produsului.

Halat Donna Erika
Set Sexy Irall Salma
Set de culoare neagră, compus din sutien și chilot clasic. Este realizat din plasă, combinată cu broderie florală în culoarea fuchsia. Chilotul are un design deosebit la spate, fiind decupat pe fese.

reduceri - Set sexy Irall Salma

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!