Inspiratie

Pijamale confortabile pentru o iarnă lejeră

Chiar dacă atmosfera este mai blândă iarna asta, fiecare anotimp necesită un `upgrade` adecvat al garderobelor noastre. O femeie care se respectă este întotdeauna interesată de hainele pe care le poartă, chiar și atunci când stă acasă. Hainele de casă trebuie să fie lejere și, de ce nu, multifuncționale. Cei de la SevenSins sunt întotdeauna în pas cu moda, dar și cu anotimpurile, motiv pentru care pe site puteți găsi modele noi de cămăși de noapte și pijamale din materiale mai călduroase și mai confortabile, potrivite pentru anotimpul friguros. Să vedem mai în detaliu câteva dintre ele!

Pijama Livco Maxinne
Un compleu de pijama foarte simpatic și tineresc, alcătuit din tricou și pantaloni scurți. Materialul – bumbac – conferă lejeritate, iar design-ul cu steluțe și buline este foarte girly. Oricine are nevoie de un astfel de set de pijamale în garderobă!

Pijama LivCo MAXINNE
Chemise Donna Kristina
O cămașă de noapte ce îmbină perfect simplitatea cu eleganța, datorită croielii și a culorii. Materialul se așază foarte bine pe linia corpului, iar dantela cu flori din zona bustului, care se continuă până la jumătatea spatelui, dă ținutei un aer special.

Chemise Donna Kristina
Chemise Livco Dill
O rochiță perfectă pentru stat prin casă și pentru dormit. Este scurtă și făcută dintr-un material moale și plăcut la atingere, iar mesajul de pe piept este în temă. Dungile de la manșete adaugă un plus de stil.

Chemise LivCo DILL

Chemise Donna Carmen
Un chemise de pijama foarte girly și atrăgător, dar în același timp confortabil. Combinația dintre gri deschis și roz deschis transformă ținuta într-una foarte feminină, iar dantela din partea superioară și cea inferioară completează de minune look-ul.

Chemise Donna Carmen
Chemise Taro Tamara
Pijamale realizate din bumbac, imprimate cu steluțe sau constelații. Mâneca lungă și decolteul în V ce se prinde cu capse asigură lejeritatea și confortul necesar pentru o seară petrecută acasă.

pijamale - Chemise Taro Tamara

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!