Colectii lenjerie Inspiratie

Piese de lenjerie intimă noi pe SevenSins.ro #FeelingSexy

SevenSins.ro, cel mai indraznet site de lenjerie intima din Romania, propune pentru luna femeilor piese noi de lenjerie seducatoare, pentru fiecare zi.

Linia de lenjerie intima sexy este extinsa in acest sezon cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, in nuante neutre de alb, negru si crem, cu finisaje impecabile si texturi de o calitate superioara.

Piese lenjerie intima SevenSins.ro

Naturalete, simplitate si delicatete sunt cele trei insusiri care definesc atat femeia comtemporana, care intelege frumusetea dincolo de tipare, cat si caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intima disponibile pe SevenSins.ro.

Seturile propuse de SevenSins.ro pun in valoare si armonizeaza orice tip de silueta, pastrand liniile clasice ale lenjeriei intime delicate si confortabile. Design-ul clasic este imbinat cu mici accente din dantela rafinata, care dau un aer elegant acestor noi piese de lenjerie intima.

Sutienele disponibile in noua linie de lenjerie intima clasica de pe SevenSins.ro se disting prin armonie, simplitate si bun gust. Acestea pun in valoare atat busturile voluptoase, cat si pe cele mai putin pline si asigura un plus de incredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie ca preferintele se indreapta catre un model de sutien cu push up, full–cup sau demi–cup, doamnele si domnisoarele vor descoperi in noua linie de lenjerie intima clasica SevenSins.ro varianta care garanteaza atat confort, cat si o atitudine relaxata si increzatoare.

Texturile din care sunt create seturile de lenjerie intima sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principala. Pentru doamnele si domnisoarele care doresc si un mic detaliu elegant, unele modele de sutiene sunt presarate cu accente din dantela, satin sau catifea

In aceasta colectie de lenjerie intima, alegerea nuantelor neutre de alb, negru si bej marcheaza genuitatea, simplitatea si delicatetea inspirata de frumusetea naturala a femeii.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!