Inspiratie

Costume de baie pentru o ținută de invidiat la piscină

Suntem în toiul sezonului cald, iar temperaturile foarte ridicate nu au întârziat să-și facă simțită prezența. Vara este anotimpul relaxării, al plimbărilor și al distracției. Escapadele exotice necesită timp și organizare, precum și alte resurse pe care nu toată lumea le are la dispoziție, motiv pentru care piscinele încep să fie din ce în ce mai aglomerate, fiind o variantă mult mai accesibilă.
O ieșire la piscină cu prietenii poate fi exact ceea ce ai nevoie ca să-ți reîncarci bateriile după o săptămână la birou. Prin urmare, trebuie să ai în garderobă o serie de costume de baie din care să-l alegi pe cel potrivit stării tale de spirit.

Ofertele celor de la SevenSins se înnoiesc constant, astfel încât clientele să nu rămână niciodată în pană de idei în ceea ce privește outfit-urile ce implică costume de baie. Am ales câteva modele de costume de baie care le asigură purtătoarelor o apariție de invidiat:

Costum de baie Marko Brenda Corai
Prin culoarea sa feminină, acest costum denotă dezinvoltură și eleganță. Sutienul este prevăzut cu cupe întărite și se leagă la spate, după gât. Slipul este de tip clasic, iar detaliile atașate îi sporesc farmecul și subțiază talia.

Costum de baie Marko Brenda corai

Costum de baie Marko Priscilla White
Un costum întreg, elegant și provocator în același timp, ce-ți garantează un look care va întoarce priviri. Decolteul adânc, spatele pe jumătate dezgolit și inserția de material subțire din laterale transformă acest produs într-unul ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă vara aceasta.

Costume de baie pentru piscină: Costum de baie Marko Priscilla white

Costum de baie Marko Beth Purple
Un costum de baie sexy, cu cupe întărite și slip clasic, recomandat doamnelor și domnișoarelor cu sânii mici, cupele și forma sutienului rotunjind și mărind sânii. Slipul se ajustează cu ajutorul șnururilor din laterale, iar bretelele subțiri permit o bronzare fără urme.

Costum de baie Marko Beth purple

Costum de baie Marko Anabella Blue
O ținută ce îți pune în valoare trupul. Cupele sunt întărite pentru a rotunji frumos bustul, iar prinderea se face la spate, după gât. Imprimeul cu forme geometrice de pe abdomen și slip, precum și decupajele provocatoare îi conferă produsului un plus de originalitate.

Costume de baie pentru piscină: Costum de baie Marko Anabella blue

Costum de baie Marko Olivia Corai
Acesta este unul dintre cele mai noi produse din gama de costume de baie SevenSins. Design-ul costumului și imprimeul de pe sutien duce cu gândul la stilul pin up. Sutienul are cupele întărite și push-up detașabil, iar slipul se prinde în laterale.
Costum de baie Marko Olivia corai

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!