Inspiratie

Lenjerie de culoare roșie, trendul lunii februarie

Mai e o săptămână până la mult așteptatul Valentine’s Day, deci asta înseamnă că încă mai avem puțin timp la dispoziție pentru a ne pune garderoba la punct în această privință. Doamnelor, domnișoarelor, este timpul să lăsați piesele de lenjerie intimă plictisitoare deoparte și să dați o șansă unor articole mai îndrăznețe, care cu siguranță nu vă vor dezamăgi. Culoarea roșie este una puternică, plină de pasiune și atitudine, care conferă purtătoarelor o atitudine aparte și un plus de feminitate, efect pe care nu multe alte culori îl au.
Printre cele mai populare articole de lenjerie de pe www.sevensins.ro adecvate acestei perioade, se numără și:

Chemise Irall Molly
O cămășuță senzuală de noapte, confecționată din satin de culoare roșie. Materialul este foarte fin și plăcut la atingere, iar inserțiile de broderie neagră de la bust și din partea inferioară dau un aer elegant ținutei.

Chemise Irall Molly

Body Axami Euphoria
Body sexy din material elastic, ce pune foarte bine în evidență formele. Dantela inserată pe cupe și pe abdomen dă un plus de efect, iar produsul se leagă la spate și după gât. Șnurul din satin dispus în zig-zag pe abdomen și funda de sub bust care marchează oarecum talia sunt ornamentele care înfrumusețează ținuta.

Body Axami Euphoria

Chemise Beauty Night Michele Red
Un articol de lenjerie foarte provocator, realizat dintr-o combinație extravagantă de tul, material satinat și dantelă. Tulul transparent de pe laterale și inserțiile de dantelă din față dau un aer deosebit chemise-ului.

Chemise Beauty Night Michele red

Halat Chilirose Eliza
Halat din satin cu mâneci trei sferturi evazate. Este comod, lejer și sexy în același timp, fiind perfect de purtat peste un chemise roșu sau un set. Este ornat cu dantelă neagră la mâneci și în partea de jos.

Halat Chilirose Eliza

Set Beauty Night Ismena
Un set deosebit de culoare roșie, alcătuit din 3 piese – sutien, chilot și portjartier. Sutienul are balene de susținere și este brodat cu flori negre, iar portjartierul evidențiază foarte bine talia. Chilotul completează foarte bine setul, având pe laterale câte două benzi elastice pentru un plus de stil.

Set sexy Beauty Night Ismena

Chemise Obsessive Julia
Un babydoll foarte feminin, care vine la pachet cu un chilot tanga asortat. Este făcut integral din dantelă, iar volănașele de pe margini dau un aer foarte simpatic articolului. Cupele sunt susținute de sârme, iar topul se prinde cu ajutorul panglicii din satin dintre sâni.

Chemise Obsessive Julia lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!