Inspiratie

#Noutăți – chemise-uri noi și interesante la SevenSins

Nu mai e mult și zilele însorite se întorc la noi, deci este timpul să mai facem câteva modificări prin garderobă. Primăvara are semne sexy și care mai de care mai diverse la SevenSins. Printre cele mai noi modele de chemise-uri de pe site se numără atât articole din dantelă, cât și articole cu design modern și incitant și chemise-uri mai…tradiționale din satin. Fiind foarte variate, acestea se potrivesc tuturor preferințelor, vârstelor și siluetelor.
Am selectat azi câteva dintre noile chemise-uri, cu modele cât mai diverse:

Chilirose Onda
O rochie cu un design deosebit, care evidențiază toate atuurile de care dispune purtătoarea. Este confecționată din material lucios, elastic, și are portjartier încorporat. Cupele nu sunt susținute de sârme la bază, iar prinderea se face la spate. Decupajele din laterale și spatele dezgolit aduc un plus de farmec, iar bretelele elastice de pe bust care se reglează completează perfect aerul extravagant al ținutei.

Chemise Chilirose Onda

Chilirose Ina
Un chemise elegant și seducător, realizat din dantelă fină în partea de sus și din tul în partea de jos. Decolteul adânc și detaliile din zona bustului atrag atenția, iar rochița este mai scurtă în față, având la spate un fel de trenă care ajunge până jos. Este ideală pentru o seară romantică în doi.

Chemise Chilirose Ina

Livco Milton
O ținută de noapte din material satinat, cu imprimeu floral colorat. Combinația de culori, precum și ornamentele dantelate de la bust și din partea inferioară, se armonizează perfect și inspiră eleganță. Are o croială dreaptă care cade pe corp, potrivindu-se tuturor siluetelor.

Chemise LivCo Milton

Chilirose Leggie
Un chemise lung extrem de sexy, accesorizat cu lanțuri. Făcut din material ușor lucios, care se așază foarte bine pe corp și dă femeii care îl poartă un aer foarte interesant. Lanțurile din zona bustului și despicătura care lasă piciorul la vedere sunt niște detalii moderne. Rochia iese din sfera lenjeriei intime, putând fi purtată și în afara propriei locuințe.

Rochie Chilirose Leggie

Cofashion Malaysia
Un babydoll atrăgător, confecționat dintr-o plasă fină brodată cu accente de dantelă. Decolteul și decupajele laterale care se continuă la spate dau un plus de stil ținutei, iar funda dintre sâni o completează perfect. Marginile sunt ornate cu un alt tip de dantelă.

Chemise CoFashion MALAYSIA

Livco Praveena
Un chemise negru confecționat din satin plăcut la atingere. Este foarte lejeră, fiind perfectă pentru o seară relaxantă petrecută acasă, in intimitate. Bretelele sunt reglabile, iar broderia aurie din zona bustului și dintr-o parte înfrumusețează ținuta, care are o croială clasică ce se potrivește oricui.

Chemise LivCo PRAVEENA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!