Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Lifestyle

Chemise-uri noi de toamnă de la SevenSins

După cum spuneam într-un articol anterior pe blog, cei de la SevenSins s-au pregătit de zor sezonul acesta în ceea ce privește colecțiile de lenjerie. Din seria acestora, vorbim astăzi despre chemise-uri, articole de lenjerie ce ne ajută să ne simțim mai confortabil în serile lungi de toamnă. Modelele noilor cămăși de noapte de pe site sunt extrem de diverse, atât ca design, cât și ca materiale și coloristică. Putem spune însă că predomină satinul, accentele dantelate și nuanțele de roșu și albastru.

Dkaren Claire este una dintre noile chemise-uri roșii de pe site și este realizată din vestita combinație de culori roșu-negru, fiind confecționată din satin cu accente elegante de dantelă neagră. Se strânge sub bust cu ajutorul șnurului din dotare și cade foarte bine pe corp. Și Dkaren Ofelia este o cămașă de noapte elegantă, fiind făcută din același satin roșu și dantelă neagră în zona bustului. Cele două pot fi ușor asortate cu un halat negru din satin sau tul și sunt alegeri îndrăznețe pentru femeile cărora le place să se simtă bine în pielea lor.

Chemise Dkaren Claire
Chemise Dkaren Ofelia

Irall Tadala este o cămașă de noapte de culoare albastră, ce are inserat tul brodat cu flori  în zona bustului. Are un aer femnim și elegant, datorită culorii și design-ului.

Chemise Irall Tadala

Livco Anisa este o rochiță de noapte atrăgătoare, care se mulează foarte bine pe trupul purtătoarei și este realizată din material elastic satinat. Cupele și talia sunt marcate de tulul cu buline, iar în partea de jos are o inserție din dantelă.

Chemise LivCo Anisa

Printre chemise-urile mai îndrăznețe se numărăși Chilirose Luna, care este confecționată din tul și dantelă fină în partea superioară. Decolteul atrage atenția, iar design-ul în cloche din partea de jos accentuează aerul feminin al purtătoarei. Chilotul tanga asortat este inclus.

Chemise Chilirose Luna

Donna Stella este un chemise elegant de culoare bleumarin, care are dantelă în zona decolteului și în partea de jos. Datorită croielii, se așază foarte bine pe corp, dar fără a se mula perfect, ceea ce dă un plus de lejeritate.

Chemise Donna Stella

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!