Inspiratie Noutati

Cum să fii seducătoare întreaga zi în această primăvară

În această primăvară te provocăm să fii sexy în fiecare zi cu ajutorul acestor ținute seducătoare. Fii sexy întreaga zi și surprinde-ți partenerul pentru a-i arăta cât de important este el pentru tine.

1. Sutien atractiv

Un sutien elegant de culoare neagra nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Acesta este potrivit pentru orice moment al zilei, fiind confortabil și ușor de asortat oricărei ținute. Benzile elastice de pe bust sporesc farmecul produsului și îți oferă senzualitate.

Sutien Obsessive – https://www.sevensins.ro/sutiene/obsessive/818-bra-1-bra/#img-121609

2. Set sexy cu portjartier

Cu ajutorul acestui set cu portjartier ce iese din tipare poți stârni cele mai tari senzații. Piesele sunt confecționate din dantelă ușor elastică, brodată cu elemente florale. Sutienul este împodobit cu benzi elastice deasupra bustului. Chilotul tanga inclus și accesoriile inserate completează perfect setul pe care-l poți purta întreaga zi pe sub rochia preferată.

Set Sexy Livco Snehana –  https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/livco/snehana/#img-119557

3. Corset senzual

Corsetul care-ți pune formele în evidență poate fi purtat întreaga zi, pentru a te simți atrăgătoare. Corsetul senzual de culoare neagră, cu sârme de susținere, este confecționat din broderie florală cu inserție de fir argintiu, tul și un material ușor lucios care îi conferă eleganță și rafinament.

Corset Beauty Night Queen –  https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/beauty-night/queen/#img-120797

4. Body senzual care-ți pune formele în evidență

Un alt produs care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă și pe care-l poți purta întreaga zi pe sub rochie este acest body senzual din tul și dantelă cu elemente florale. Îți oferă eleganță și rafinament datorită design-ului inovator, dar și stilului crotchless adoptat. Decolteul adânc, alături de șnurul elastic din zona gâtului sporesc farmecul acestui produs.

Body Cofashion Mearlene – https://www.sevensins.ro/body-si-topuri/cofashion/mearlene/#img-120659

5. Set Babydoll pentru seri incitante

Setul Babydoll de culoare neagra este sexy și elegant, perfect pentru seri incendiare de primăvară. Confecționat dintr-o dantelă fină, cusută cu fir de culoare albastră pe cupe și continuând pe corp cu un tul fin, acest babydoll este ideal pentru a-ți surprinde partenerul și a-i arăta cât de sexy ești. Alege acest model și cu siguranță vei avea parte de o seară cu adevărat specială.

Chemise Obsessive – https://www.sevensins.ro/desuuri-incitante/obsessive/866-bab/#img-120337

6. Ținută senzuală de seară

Înlocuiește clasica ținută de seară cu una senzuală din satin, care-ți pune formele în evidență. Dantela inserată în zona bustului, cu elemente florale, îi oferă un plus de eleganță. Așteaptă-ți partenerul cu o cină romantică, la lumina lumânărilor, îmbrăcata în acest desuu și cu siguranță îl vei surprinde.

Chemise Obsessive Satinia – https://www.sevensins.ro/desuuri-incitante/obsessive/satinia/#img-111269

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!