Inspiratie

Primavara aceasta poarta chemise-uri sexy!

Indrazneste primavara aceasta sa fii senzuala in fiecare seara! Chemise-urile sexy sunt raspunsul acestei provocari. Chemise-urile sexy, mulate, din dantela fina, delicata sunt alegerea ideala atat pentru o seara alaturi de partenerul tau, dar si pentru a le purta de zi cu zi in intimitate. Chemise-urile sexy sunt piese confortabile, care definesc silueta, pun in valoare atuurile fiecarei femei si scot la iveala senzualitatea acestora. Fiecare femeie trebuie sa detina in garderoba sa cel putin un chemise sexy atat pentru ocaziile speciale, cat si pentru serile calduroare de primavara. Acestea pot fi purtate ca atare, sau accesorizate cu un halat elegant din satin.

Noi ne-am gandit la 7 modele de chemise-uri sexy ideale pentru aceasta primavara. Iata:

1.Chemise Sexy Wonderia

Chemise-ul sexy este realizat dintr-o textura fina si placuta la atingere. Farmecul produsului este completat de insertia de dantela din zona bustului si de la baza. Materialul este elastic, usor transparent si asigura confort, facand din acest produs tinuta ideala pentru o seara romantica in doi.

chemise sexy pentru primavara

2.Chemise Obsessive Merrosa

Indrazneste sa fii o aparitie de neuitat, purtand aceasta piesa de lenjerie! Design-ul produsului creeaza un efect de alungire a siluetei scotand in evidenta bustul si subtiind talia. Decolteul adanc in forma de V si detaliul pretios din zona taliei , sporesc farmecul produsului. Partea superioara este realizata din dantela brodata cu elemente florale.

3.Chemise Obssesive Alluria

Aceasta este o piesa de lenjerie intima ideala pentru o seara petrecuta in doi. Materialul delicat si placut la atingere iti va rasfata pielea. Chemise-ul are cupe prevazute cu sarme de sustinere, iar insertiile din dantela sporesc ofera un aer pretios piesei de lenjerie intima.

4.Chemise Beauty Night Denver

Chemise-ul cu un aer sexy si elegant este creat din tul combinat cu dantela brodata. Decolteul adanc si bretelele subtiri, reglabile, sporesc farmecul produsului.

5.Chemise Obsessive Frivolla

Chemise-ul de culoare neagra emana eleganta si rafinament. Piesa de lenjerie intima atrage atentia prin design-ul inovator, benzile elastice reglabile inserate in zona bustului creeaza o imagine actuala, moderna si plina de farmec. Cupele sunt realizate din dantela brodata cu elemente florale, aceeasi dantela regasindu-se si la baza lenjeriei, pentru o asortare perfecta.

6.Chemise Obsessive Mokettina

Acest chemise sexy si elegant este realizat dintr-o textura cu aspect lucios. Este creat cu pliuri laterale care scot in evidenta talia si broderie in partea din fata. Decolteul adanc realizat cu aceeasi broderie si bretelele subtiri, reglabile, sporesc farmecul produsului.

7.Chemise Obsessive Merossa Babydoll

Transforma fiecare seara intr-una speciala pentru voi doi si poarta acest babydoll sexy si incitant, cu design asimetric. Umarul dezgolit, detaliul pretios inserat deasupra bustului, dantela cu elemente florale si croiala cloche fac din aceasta piesa un must in garderoba ta sexy!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!