Inspiratie Lifestyle Noutati

3 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din valiză

Vacanța este deja practic aici, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Fie că pleci pentru un weekend sau pentru o săptămână, ai pus în bagaj tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă? Iată care sunt lucrurile care nu trebuie să-ți lipsească din valiză când pleci în vacanță.

Costumul de baie

Dacă pleci la mare sau într-o altă destinație unde știi că te poți bucura de o piscină costumul de baie nu trebuie să-ți lipsească din bagaj. Dacă pleci în vacanță la mare este indicat să ai la tine cel puțin două costume de baie. Este de preferat să ai în bagaj un costum de baie din două piese și unul întreg.

Pareo pentru plajă

Un pareo este o altă piesă care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj dacă îți petreci vacanța la mare. Acesta poate fi purtat cu succes peste orice tip de costum de baie, înlocuind clasicele rochii. În plus, este mult mai comod și mai ușor de purtat în zilele caniculare, spre deosebire de clasicele costumații de plajă compuse din tricou și o fustă sau pantaloni scurți. 

vacanta

Lenjerie sexy pentru a-l (re)cuceri

Chiar dacă pleci cu iubitul sau soțul la mare, din bagaj nu trebuie să-ți lipsească nici lenjeria sexy. De la sutiene senzuale la cămăși de noapte sexy din satin și până la costume tip catsuit care-l vor înnebuni, acestea trebuie să se regăsească în bagajul tău. Dacă ești singură, nu trebuie să-ți mai dăm motive pentru care ar trebui să ai ținute seducătoare din zori și până în noapte, nu? Dincolo însă de orice, lenjeria intimă din dantelă îți va mângâia pielea după o zi în soare și te va face să te simți senzuală după ce apune soarele. Și cine nu își dorește asta?

vacanță

Ție ce nu-ți lipsește din bagaj atunci când pleci în vacanță?

PS: Dacă ai nevoie de inspirație pentru costumul de baie perfect, avem aici câteva sugestii: Vacanță? Cum alegi costumul de baie în funcție de destinație

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!