Generalitati Inspiratie

De zi cu zi: accesorizează-ti tinutele cu lenjerie intima sexy

Sezonul acesta indrazneste sa fii diferita si accesorizea-ti tinuta de zi cu zi cu piese de lenjerie intima deosebite. Lenjeria intima cu diverse accente metalice sau croieli din dantela poate fi lasata la vedere prin diverse metode de styling. In cele ce urmeaza am ales sase piese de lenjerie intima care pot fi purtate in tinuta de zi cu zi, transformand-o intr-una cool si sexy. Iata ideile noastre:

Set Sexy Beauty Night Henriette

Setul sexy de lenjerie intima este compus din piese precum sutien tip top, din dantela, slip si portjarier. Acest top poate fi purtat cu usurinta pe dedesubtul unui sacou elegant, inchis la nasturi, lasand la iveala doar partea din dantela in decolteul in V al sacoului. Aceasta combinatie de texturi va oferi tinutei de zi cu zi un aer elegant, pretios si plin de misteriozitate. De asemenea, aceasta metoda poate fi aplicata si in combinatia dintre acest top din dantela si o camasa in nuante neutre.

lenjerie intima tinute de zi cu zi

Set Sexy Chili Rose Alberta

Acest set este format din piese precum sutien din dantela neagra, cu un detaliu extrem de sexy si slip brazilian. Accentul sutienului pentru gat este un detaliu care poate transforma o tinuta de zi cu zi intr-una sofisticata. Acest sutien poate fi purtat atat cu o camasa alba, cat si cu un tricou lejer cu decolteu in V. Dantela fina va fi un accent greu de trecut cu vederea.

Sutien Axami Pampero

Detaliul metalic si pretios al acestui sutien va scoate in evidenta tinuta si ii va oferi un aer elegant. Acest tip de sutien este o piesa volatila, deoarece poate fi purtat atat intr-o tinuta casual cu o camasa alba din matase, sau la o rochie eleganta cu un decolteu mai generos.

Set Sexy Obsessive Frivolla

Detaliile din partea superioara a sutienului sunt elegante si jucause. Acestea vor crea un efect foarte interesant intr-o tinuta simpla, casual alaturi de o pereche de jeans si un tricou cu decolteu in V sau o camasa uni.

Body Obsessive Moketta

Body-ul este realizat din material lucios cu insertii de broderie in partea superioara, pe umeri si pe solduri. Acesta este ideal pentru a fi purtat in combinatie cu un sacou elegant, o fusta tip creion cu talie inalta, sau pantaloni tip palazzo din material vaporos.

Set Sexy Chilirose Mayra

Set sexy de culoare neagra, compus din 3 piese. Sutienul se inchide la spate cu ajutorul unul sistem mos-baba, ce permite reglarea acestuia. Bretelele sutienului si cele ale portjartierului sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta, iar dantela cu elemente florale ofera o eleganta aparte setului. Acesta poate fi purtat pe dedesubtul unei tinute casual, sutienul tip bustiera fiind unul extrem de comod.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!