Inspiratie

#trends – lenjeria intimă devine din ce în ce mai puțin intimă

Anul 2017 a fost și este în continuare o provocare în ceea ce privește trendurile vestimentare. Am fost provocate să îndrăznim mai mult și să învățăm să ne punem în valoare atuurile cu stil, concentrându-ne pe feminitatea caracteristică.

Pe lângă celebra culoare a anului – greenery – și derivatele acesteia, în tendințe au fost nuanțele vii de albastru și galben. La capitolul materiale, lucrurile s-au schimbat destul de mult comparativ cu anii trecuți. În ceea ce privește lenjeria intimă, în centrul atenției a fost dantela, în special cea neagră, dar și albă, cu diverse elemente florale. Tulurile fine și articolele accesorizate cu benzi elastice sau mici bijuterii se numără și ele printre preferințe. Pe www.sevensins.ro se găsesc o serie de articole de lenjerie adecvate acestor tendințe și tuturor gusturilor, iar reducerile de sezon sunt o ocazie foarte bună pentru modernizarea colecției de lenjerie intimă.

Una dintre cele mai interesante tendințe ale anului este totuși transformarea unor piese de lenjerie intimă, precum bustierele, sutienele sau corsetele, în obiecte vestimentare ce pot fi purtate în outfituri casual sau la diferite petreceri și evenimente. Asortate cu atenție, acestea pot face dintr-o ținută obișnuită o apariție de senzație. Spre exemplu, sutienele bralette, care au devenit foarte populare în ultimele luni, pot fi purtate cu succes în combinații de efect cu cămăși, bluze de voal transparente sau chiar și sacouri și maiouri decoltate. De asemenea, corsetele elegante pot fi asortate foarte ușor cu o pereche de blugi casual sau o fustă simplă și niște pantofi cu toc înalt.

trend - Image result for bralette outfits
Related image
Ca de obicei, fiecare trend este observat inițial în rândul vedetelor, mai ales al celor din domeniul artistic, care sunt de obicei mai îndrăznețe și mereu la curent cu noutățile din lumea fashion-ului. În ceea ce privește restul reprezentantelor genului feminin, o doză de încredere în sine și nonconformism e tot ce trebuie pentru a opta pentru acest tip de stil vestimentar.

Image result for bralette outfit celebrities

Nici vedetele de la noi nu au făcut abstracție de acest trend, Delia și Antonia numărându-se printre cele care au abordat stilul în mai multe rânduri, în special pe scenă sau în cadrul unor evenimente mondene.

Image result for tinuta bralette delia matache
Related image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!