Inspiratie

Lenjeria intimă colorată: noul trend al acestei primăveri!

Primăvara aceasta se poartă lenjeria intimă în nuanțe vii, deoarece culorile dictează trendurile în acest sezon. Primăvara lui 2017 ne îndeamnă să abordăm nuanțe vesele, energice și pozitive pentru lenjeria intimă. Îmbinările de dantelă rafinată și detaliile din satin delicate creează seturi de lenjerie intimă senzuale, perfecte pentru această primăvară.

Când vine vorba despre lenjeria intimă, trendurile se îndreaptă spre piese în nuanțe pastelate sau chiar saturate de violet, fuchsia, verde, rose sau crem. Culorile lenjeriei intime sunt adevărate simboluri prin care vă puteți exprima caracterul sau starea. De exemplu, lenjeria în nuanțe pastelate denotă că ești o fire romantică, sensibilă, visătoare și fragilă. Pe de altă parte, lenjeria în nuanțe puternice, saturate, exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine.

Noi am ales modele de lenjerie intimă, atât în nuanțe pastelate, cât și in nuanțe saturate perfecte pentru această primăvară.

Set Sexy Seven’til Midnight Sapphire:

Cucerește-l cu lenjerie intimă într-o cromatică puternică, electrică și jucăușă. Spre exemplu setul de sutien și chilot într-o nuanță de albastru electric de la SevenSins.ro este alegerea ideală pentru o seară în doi, dar de asemenea poate fi purtat pe sub ținutele de zi cu zi.

 Lenjeria intima SevenSins.ro din dantela in nuanta albastru intens

Kinga Limonetta I:

Galbenul este o nuanță solară care simbolizează energia bună dispoziția. Sutienul de culoare galbenă este potrivit pentru orice moment al zilei și este ideal pentru sezonul cald.

Lenjeria intima SevenSins.ro  in nuanta de galben solar

Set Sexy Demoniq Blanka:

Roșul este nuanța pasiunii și a dragostei. Iar acest set de lenjerie intimă roșu aprins este ideal pentru zilele însorite ce vor urma. Bretelele sutienului cât și cele ale portjartierului sunt ajustabile, pentru a se mula perfect pe silueta ta.

Lenjeria intima SevenSins.ro din dantela in nuanta de rosu aprins

Kinga Blue Lagoon I:

Nunța de violet aprins este potrivită pentru primăvară, iar sutienul din acest set este unul comod, potrivit pentru orice tip de siluetă.

Lenjeria intima SevenSins.ro in nuanta violet aprins

Kinga Cote:

Rozul este culoarea feminității și a dragostei. Sutienul de culoare roz este realizat cu push-up detașabil și sârme de susținere, la bază.

Lenjeria intima SevenSins.ro din dantela in nuanta rose

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!