Inspiratie

Costume de Halloween provocatoare

A mai rămas mai puțin de o săptămână până pe 31 octombrie, ceea ce înseamnă că încă mai avem timp să ne pregătim cum se cuvine. Pentru cei mai petrecăreți, e important să aibă niște costume de Halloween extravagante pentru a putea petrece cu stil. Doamnele și domnișoarele își pot surprinde cu această ocazie partenerii în ultima noapte de Halloween, adoptând o ținută mai specială, în temă cu sărbătoarea. Pe www.sevensins.ro e o întreagă gamă de costume de Halloween sexy, care fac parte din seria de lenjerie Obsessive, și care cu siguranță vor impresiona. Iată câteva dintre acestea:

Costum Obsessive Gepardina
Un costum extrem de sexy de pisicuță, compus din body, bentiță cu urechi și codiță detașabilă. Body-ul este din tul fin cu animal print și are cupe întărite, acoperite în partea de sus cu puf negru. Chilotul este legat de partea de sus a costumului printr-un corset care se întinde pe întreg abdomenul și are atașată la spate o coadă din puf. Accesoriul definitoriu al setului sunt urechiușele de pisică.

costume de Halloween - Costum Obsessive Gepardina

Costum Obsessive Bunny Teddy
Tot din categoria costumelor incitante de animăluțe este și acest costum de iepuraș alcătuit din 4 piese. Body-ul din tul de culoare neagră are la spate o codiță pufoasă și se închide în zona inghinală. Urechile sunt accesorizate cu niște fundițe albe la bază, iar manșetele acordă un plus de farmec. Choker-ul cu fundă completează perfect setul.

Costum Obsessive Bunny teddy

Costum Obsessive Maidme
Cu ajutorul acestui costum de menajeră, purtătoarea va avea un farmec aparte. Este confecționat din tul negru și este compus din sutien cu sârme de susținere, portjartier, bentiță, chilot tanga și stockings albe. Design-ul sutienului suprinde privirea, iar bereta albă inspiră cumințenie, fiind în contrast cu restul setului.

Costum Obsessive Maidme set

Costum Obsessive Swangel
O ținută de îngeraș completă, formată din body, fustă mini, aripi, șosete de dantelă, bentiță cu aureolă și agrafă cu puf. Body-ul dantelat este prevăzut cu sârme de susținere și bretele ajustabile, iar fusta se leagă la spate cu o fundă din satin. Aripioarele din voal se prind de body la spate și de degete. Este setul perfect pentru a te simți ca un îngeraș îndrăzneț.

Costum Obsessive Swangel

Costum Obsessive Infernita
Costum sexy de diavoliță, compus din body din tul fin, bentița cu coarne și coadă. Body-ul transparent are cupele susținute de sârme și decupaje sub bust și în zona abdomenului, evidențiind foarte bine silueta. Coada este atașată de chilot, iar cornițele completează apariția incitantă.

Costum Obsessive Infernita

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!