Inspiratie

Visul unei nopți de vară – pijamale și chemise-uri provocatoare

Vara este perioada cea mai călduroasă din an și cea mai pretențioasă din punct de vedere vestimentar. Spre deosebire de celelalte anotimpuri, vara putem purta doar materiale specifice, cât mai confortabile și ușoare.
La capitolul pijamale, sezonul necesită o colecție de haine de dormit cât mai lejere și mai practice. Cei de la SevenSins sunt mereu atenți la nevoile clientelor, așa că au o colecție de pijamale și chemise-uri pe măsură. Pe lângă faptul că sunt foarte confortabile, propunerile lor sunt în același timp și provocatoare.

Set sexy Beauty Night Nessie
Setul este ideal pentru nopțile fierbinți de vară. Este compus din top și pantaloni scurți de culoare albastră și este confecționat din satin. Inserțiile de dantelă din zona bustului îi dau un plus de eleganță, iar materialul moale și răcoros mângâie corpul. Bretelele topului sunt ajustabile, pentru o potrivire perfectă.

Pijamale: Set sexy Beauty Night Nessie

Chemise Beauty Night Michelle Gold
Ținuta este confecționată din satin, cu inserții de dantelă și tul. La spate este inserat un șnur dispus în zig-zag, ce permite ajustarea. Pentru că scoate în evidență toate atuurile de care dispui, chemise-ul este perfect pentru o seară petrecută în doi.

Chemise Beauty Night Michele gold

Set sexy Beauty Night Mellissa
Setul este alcătuit din top și pantaloni scurți. Produsul este confecționat din satin, în combinație cu dantelă. Topul se prinde pe laterale cu ajutorul unor șnururi subțiri, asortându-se perfect cu decupajele din lateralele pantalonilor scurți.

Set sexy Beauty Night Mellissa

Chemise Livco Fabienne
Acest chemise extrem de rafinat este alegerea ideală în cazul în care vrei să-i faci o surpriză partenerului. Materialul foarte plăcut la atingere este accesorizat cu dantelă în zona sânilor și la bază, iar volănașele și fundițele îi conferă un plus de eleganță.

Pijamale provocatoare: Chemise LivCo Fabienne

Set sexy Irall Samantha
O lenjerie sexy și lejeră, compusă din top de culoare roz cu puncte negre și pantaloni scurți de culoare neagră. Pentru un plus de eleganță, topul are inserată la cupe o broderie de culoare neagră și o fundiță de satin. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfectă.

Set sexy Irall Samantha

Chemise Livco Luna Pink
O cămășuță sexy de culoare roz, cu care fiecare seară este o petrecere. Este confecționată din satin și accesorizată cu dantelă în zona decolteului, la spate și la bază. Fundița neagră dintre cupe accentuează decolteul, iar bretele reglabile oferă o ajustare perfectă.

Chemise LivCo Luna pink

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!