Inspiratie

Un halat sexy de la SevenSins, o alegere de sezon inspirată

Aproape am ajuns la jumătatea primei luni de toamnă, deci este momentul să începem să ne gândim serios la niște schimbări de garderobă. Pentru că și lenjeria intimă trebuie adaptată fiecărui anotimp, toamna ne achiziționăm mai multe articole de acest fel. Cei de la SevenSins ți-au pregătit din care să alegi, pe care le poți vedea pe www.sevensins.ro sau în showroom-ul din București, de pe strada Orzari nr. 3.
Chiar dacă zilele călduroase au luat sfârșit, asta nu înseamnă că nu putem fi provocatoare cu ajutorul unui chemise sau al unui halat sexy bine ales.

Chemise Livco Jacqueline
Set din material satinat compus din chemise, halat și chilot tanga. Este o ținută de interior completă și incitantă. Atât cămașa, cât și halatul, sunt prevăzute cu dantelă brodată cu elemente florale. Cordonul din talie completează perfect ținuta.

Chemise LivCo Jacqueline

Halat Chilirose Ana
Orice ținută sexy poate fi accesorizată cu acest halat din tul și dantelă. Materialul moale și plăcut la atingere cade ușor pe corp, iar dantela de la baza mânecilor și din laterale sporește farmecul produsului. Vine la pachet cu un chilot confecționat din aceleași materiale.

Halat Chilirose Ana

Halat Beauty Night Ambrosia
Un outfit de interior comod, dar extrem de sexy, ce se leagă în talie cu ajutorul unui cordon. Satinul strălucitor este într-o combinație perfecta cu dantela fină inserată în laterale și pe mâneci. Poate fi asortat oricărei piese de lenjerie, deoarece este disponibil pe negru sau pe alb.

Halat Beauty Night Ambrosia

Halat Beauty Night Stephanie
Un produs realizat din material plăcut la atingere ce cade ușor pe corp, satinul fiind combinat cu dantelă fină de culoare neagră. Articolul vine la pachet cu cordonul atașat și chilotul string și poate fi achiziționat într-una dintre cele trei culori – alb, negru sau auriu.

Halat Beauty Night Stephanie

Halat Chilirose Agnes
Halat făcut din material moale și lucios, ce poate fi purtat închis sau deschis, datorită cordonului de care dispune. Decolteul adânc îl face să fie provocator, iar mânecile de dantelă în cloche îi dau un ear elegant și rafinat.

Halat Chilirose Agnes

Halat Beauty Night Prilance
Un articol confecționat din satin combinat cu dantelă, care te va ajuta oricând să ai o apariție fermecătoare. Are cusături fine, iar dantela cu model floral lasă ușor dezgolită zona bustului și a spatelui, pentru un plus de efect. Este disponibil pe roșu și pe negru.

Halat Beauty Night Prilance

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!