Inspiratie Noutati

De ce lenjeria roșie va fi mereu un hit

Lnjeria roșie are un farmec aparte. Un aer sexy, misterios, seducător. Lenjeria roșie este asociată cu îndrăzneala, mai ales în dormitor, poate de aceea multe femei se feresc, pe nedrept de ea. Mai jos vă arătăm câteva motive pentru care data viitoare când plecați la cumpărături să nu o ocoliți:

Orice femeie arată bine în roșu

Uneori ai impresia că o culoare atât de aprigă nu se potrivește personalității sale. Însă lenjeria roșie, aleasă cu grijă, din materiale de calitate, cu croielile potrivite, te va surprinde. Este extrem de versatilă și poate să ofere un boost de încredere unei femei, indiferent de vârstă.

Set Obsessive – https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/obsessive/860-set/#img-119345

Dacă ți se pare că ai dezvăluit prea mult, poți încerca varianta de body, cel puțin la fel de senzuală dacă alegi croiala care să te avantajeze:

Un plus de mister

Deloc întâmplător, roșul este purtat la primele întâlniri sau la aniversările speciale de cuplu. Se spune că roșul este declarația supremă de pasiune, iar dacă bărbații oferă trandafiri roșii pentru a spune asta fără cuvinte, femeile sunt chiar mai subtile. Lenjeria roșie devine astfel un cadou pentru doi.

Chemise Beauty Night – https://www.sevensins.ro/desuuri-incitante/beauty-night/avril/#img-111015

Accesorii seducătoare

Nu doar piese de lenjerie precum body-uri, seturi, corsete sunt cele cu care îl poți surprinde. Accesoriile sunt la fel de importante. Dresuri, portjartiere, nipple covers, eșarfe pentru jocuri în dormitor și nu numai sunt doar câteva dintre alegerile mai altfel cu care un bărbat poate fi surprins:

Lolitta – https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/lolitta/moonlight/#img-117643

O variantă mai… cuminte

Chiar și o banală pijama, un deux piece simplu, cu o croială clasică, poate arăta spectaculos. Satinul este materialul preferat pentru astfle de pijamale, așa că știi ce-și dorește de 8 martie, nu?

Uneori o piesă clasică este calea spre succes: https://www.sevensins.ro/pijamale/donna/karen-1-2/#img-115807

Voi aveți vreo piesă de lenjerie roșie? Vă doriți una?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!