Colectii lenjerie Generalitati Noutati

Haine si Lenjerie din Latex

SevenSins introduce in premiera in Romania lenjeria din Latex natural!

Produsele sunt marca Anita Berg, un producator polonez de imbracaminte din Latex natural, care opereaza pe piata inca din 1998.  Iar pentru ca informatiile privind ingrijirea latexului sunt putine, dorim sa va dam cateva sfaturi utile.

Este foarte usor  sa pastrezi Latexul in conditii bune si gata de purtat pentru o perioada lunga de timp. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca il speli si il depozitezi adecvat, iar acest post explica intocmai cum sa prelungesti viata lenjeriei tale preferate din latex.

Latexul se poate rupe foarte usor daca acesta este agatat sau intins, unghiile lungi putand fi foarte periculoase pentru acesta.

Folositi intotdeauna destula pudra de talc pe interiorul hainelor pentru a ajuta la imbracarea lor.

Latexul poate fi afectat de parfumuri, spray-uri si uleiuri de corp, asa ca evitati contactul acestora cu materialul.

Latexul de culori deschise se poate pata cu usurinta, in special in contact cu metalul, inclusiv monedele.

Suprafata exterioara a hainelor de latex poate fi lustruita cu un lichid special pe baza de apa. Sprayurile si lubrifiantii pe baza de silicon sau ulei nu sunt recomandate.

Cand va dezbracati, intoarceti imbracamintea de latex pe dos si daca este necesar, curatati suprafata cu o carpa umeda. Imbracamintea va trebui sa fie complet uscata si pudrata pe interior. Nu folositi apa pe suprafata exterioara, aceasta putand afecta finisajul materialului.

Depozitati latexul intr-un loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui.

De fiecare data cand purtati latexul asigurati-va ca folositi destul de multa pudra de talc pe interior si daca este necesar, lichid pentru stralucire pe suprafata exterioara.          Latex2_web-large

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!