Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Recomandarea zilei

Lenjerie albă, în ton cu anotimpul

Fiecare an aduce după sine o serie de schimbări, iar cele din garderobă ne prind mereu la jumătatea sezonului. În această perioadă ne gândim ce ne dorim să modificăm și ne plănuim ce stiluri am vrea să abordăm. Cum iarna și-a intrat de ceva timp serios în drepturi, rezoluția legată de colecția de lenjerie poate debuta și ea cu articole albe, în ton cu cromatica predominantă a anotimpului.

Să începem cu seturile de lenjerie, care nu lipsesc din garderoba niciunei femei datorită faptului că sunt extrem de practice și multifuncționale. Irall Madison e un set din dantelă albă compus din trei piese; sutienul demi cup e accesorizat cu benzi elastice, portjartierul lat evidențiază abdomenul, iar chilotul string asortat completează ținuta. Și Beauty Night Diamond e un set din trei articole foarte ușor de purtat și îndrăzneț în același timp. Sutienul are sârme la baza cupelor, a căror dantelă e dublată de tul, iar benzile elastice în formă de X ale portjartierului atrag atenția. Setul cuprinde și accesoriul tip choker.

Corsetul Obsessive 810-cor, care vine la pachet cu chilotul tanga asortat și are portjartier încorporat, evidențiază foarte bine formele corpului. Accentele dantelate de sub bust, de la spate și din partea de jos dau purtătoarei un plus de eleganță. Excellent Beauty V-507 are cupele buretate și susținute de sârme, iar broderia sa fină inspiră feminitate și bun gust. Toate bretelele sunt reglabile.

Și pentru că ne aflăm în sezonul cu temperaturile cele mai scăzute, halatele ne sunt extrem de folositoare. Excellent Beauty N-729 completează orice ținută de lenjerie albă; este realizat din satin alb strălucitor, iar mânecile stil clopot sunt din voal. Irall Cassidy e confecționat din tul fin și are inserții de dantelă pe margini. Poate fi asortat cu un chemise de aceeași culoare sau un compleu de lenjerie pe dedesubt.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!