Generalitati

Colectie de lux by Passion

Designerii de la Passion sunt cunoscuti in Europa pentru creatiile lor sexy, de multe ori cu tendinte erotice, insa odata cu lansarea ultimelor aparitii, au demonstrat ca imaginatia lor poate transcende acesta limita , rezultatul final fiind o colectie de lux, intitulata pompos Glamour.

Materialele cu care am fost obisnuite pana acum (latex, vinil, microfibra) au fost inlocuite in aceasta colectie de unele pretioase, precum satinul, dantelele fine si fibre cu aspect pretios. Nici formele nu mai sunt aceleasi: chiloteii provocatori, extrem de decupati (vezi Kinky) au fost inlocuiti in aceasta colectie de modele elegante, atent lucrate pana in cele mai mici detalii. Dantele aplicate, volanase in jurul taliei, filigrane argintii si funde aplicate strategic in lateral fac din chilotul  Nell (denumire inspirata din filmul omonim – “Inima ei… sufletul ei…Limba in care vorbeste… sunt toate un mister. Un mister denumit Nell”) un reminder al ultimei jumatati a secolului XX, cand moda  modelelor tanga acapara mapamondul.

Frapanta este si trecerea de la babydoll-urile decoltate, transparente, la corsete fine, din materiale imprimate cu flori mici, delicate.

Un astfel de corset este Brigitte, inspirat de sex-appealul divei anilor `60-`70, marea doamna a cinematografiei franceze. Fasiile de dantela alterneaza cu cele din material opac, completandu-se armonios. Cupele, aproape pline, nu permit pielii sa se vada decat prin transparenta delicatei dantele aplicata pe margine. Punctele centrale ale corsetului sunt puse in valoare de  fundita negre, satinate, iar soldurile devin mai rotunde, mai feminine, datorita modului de aplicare – in falduri – a voalului din partea inferioara.

Pe mine m-au impresionat extrem de placut noutatile retailerului european, iar daca voi aveti sau nu aceeasi parere, ramane de vazut cand vor ajunge pe piata. Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!