Generalitati

Calduroasele pijamale…

Vara, le lasam parasite intr-un colt de sifonier, inlocuindu-le cu lenjerie racoroasa de matase, sau cu un tricou larg, luat pe furis de la el. Insa cand vremea inceteaza sa mai fie prietenoasa, iar gradele fug din termometre, ne dam seama cat de mult ne dorim o pijama calduroasa, in care sa ne ascundem cu totul, ca sa trecem cu bine de iarna.

De altfel, pijamalele au devenit si un laitmotiv al cadourilor primite de Mos Nicolae sau de Craciun, de la persoane apropiate noua. Si cu siguranta ai facut si tu un astfel de cadou in preajma sarbatorilor si l-ai asortat la pereche de papuci de casa la fel de pufosi, stiind cat de apreciat va fi darul tau.

Preferata mea este PJ80, de la Jolidon – o pijamaluta din bumbac, cu un imprimeu adorabil, in culori care te vor binedispune. Acelasi personaj haios, oita, il vei regasi si intr-un mesaj imprimat pe PJ81, o alta pijama Jolidon din colectia de iarna.

pijama portocalie Un alt compleu atat de drag noua, datorita comoditatii oferite, este celebrul trening. Prin urmare, Jolidon a venit in intampinarea noastra cu o serie de tinute de interior colorate, cu design modern, care te vor face sa te simti frumoasa chiar si atunci cand ramai in casa.  Fie ca este roz si usor insinuant precum PJ76, sau mai copilaros, cum este PJ82, cu siguranta unul dintre aceste compleuri se va potrivi stilului tau vestimentar.

Pijamalele si tinutele de interior pot fi gasite pe www.sevensins.ro.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!