Inspiratie

#sugestii – Modele de portjartier pentru viitoarele mirese

Vara este în toi, prin urmare sezonul nunților continuă pentru cel puțin încă o lună. Fiecare femeie își plănuiește în avans nunta de vis în detaliu, iar vestimentația aferentă evenimentului și lunii de miere reprezintă unul dintre cele importante puncte de bifat pe listă, în special pentru femeile atente la nuanțe. Lenjeria intimă trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să scoată în evidență atuurile purtătoarei într-un mod cât mai senzual și seducător. Portjartierul este o piesă care accesorizează cu succes aproape orice tip de set de lenjerie intimă și poate fi purtată cu ușurință, în combinație cu dressuri speciale.

Portjartier Axami Virason
Un accesoriu simplu și util, ce poate fi combinat cu o mulțime de outfit-uri sexy. Este realizat din benzi elastice de culoare albă.

Portjartier Axami Virason

Portjartier Obsessive Swanita
Produs confecționat din dantelă brodată cu elemente florale, care include chilotul tanga. Bretelele sunt ajustabile, iar design-ul deosebit alături de fundița din satin din talie sporesc farmecul produsului.

Portjartier Obsessive Swanita

Set Livco Nalani
Este compus din chilot string, portjartier și mănuși. Realizat din dantelă albă, este un set foarte sexy și elegant, fiind alegerea potrivită pentru o seară petrecută în doi. Dantela cu motive florale îi dă un aer special.

Set sexy LivCo Nalani

Portjartier Chilirose Marta
Accesoriile sexy scot în evidență detalii importante! Articolul este fabricat din dantelă brodată cu imprimeu floral, iar bretelele
sunt ajustabile. În față este decupat în formă de V și ornat cu o cataramă cu ștrasuri.

Portjartier Chilirose Marta

Portjartier Obsessive Charms
Accesoriu sexy, făcut din tul și dantelă. În partea superioară are un mic decupaj triunghiular, tivit cu dantelă. Jartierele sunt ajustabile, iar bijuteria atașată dă un plus de farmec produsului.

Portjartier Obsessive Charms

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!