Inspiratie

Silvia Postolatiev: Idei pentru o tinuta chic la piscina

In seria de primavara-vara a ideilor pentru tinute super chic la piscina se alatura si frumoasa bloggerita Silvia Postolatiev, care reprezinta o inspiratie pentru noi. Silvia a ales pentru tinuta la psicina sa poarte doua tipuri de costume de baie in nuante exotice. Sutienul tip balconette este ideal pentru a scoate in evidenta atuurile si contureaza perfect silueta.

“Grija nr 3 a sezonului cald este costumul de baie. Dar aici problema e ca si rezolvata, pentru ca e doar la un click distanta ! Cand am intrat pe site-ul celor de la Sevensins, am avut de unde alege. Peste 150 de modele de costume de baie, in toate formele si culorile! Important este sa stiti ce model va avantajeaza silueta. Avand soldurile mai pronuntate, de multe ori mizez pe accentuarea bustului. Iar daca nu sunteti sigure pe silueta voastra, un costum de baie intreg intotdeauna va salva situatia. La polul opus, daca sunteti mai subtirele si va doriti mai mult volum, printurile sunt cele potrivite”, povesteste Silvia pe blogul sau.

Silvia a ales sa poarte in prima tinuta costumul de baie in dungi, in nuante contrastante precum oranj electric, alb si maron. Nuantele puternice sunt ideale pentru a contrasta tenul deschis al Silviei.

Silvia Postolatiev costum de baie SevenSins.ro

Pentru cea de-a doua tinuta, Silvia a ales un costum de baie cu un print exotic in nuante coordonate de alb, oranj si negru.

Silvia Postolatiev ne indeamna sa uitam de micile imperfectiuni si sa purtam cu atitudine costumele de baie care se potrivesc perfect siluetei si ne pun in valoare fiecare atu pe care il detinem.

“Dar mai presus de toate, va reamintesc ca atitudinea este cea care va face diferenta! O tinuta corecta, spatele drept si un zambet cald vor topi toate grijile voastre ! Va doresc sa va bucurati din plin de aceasta vara si de tot ce are ea de oferit!”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!