Inspiratie

#noutăți – Noile modele de halate sexy de la SevenSins

Vara este sezonul noutăților alerte pe toate planurile în ceea ce privește moda, iar garderobele noastre trebuie să fie în ton cu cele mai noi tendințe. Dacă anterior am vorbit despre importanța chemise-urilor, acum este momentul să trecem în revistă și halatele.
O femeie care se respectă trebuie să-și păstreze stilul indiferent de situație, iar modelele de halat ale celor de la SevenSins sunt destinate celor care vor să dea dovadă de eleganță chiar și în confortul propriei locuințe. Câteva dintre cele mai noi modele pot fi observate mai jos:

Halat Chilirose Eliza
O ținută de interior comodă și sexy. Halatul din satin are mânecile clopot foarte evazate și se leagă în talie cu ajutorul unui cordon. Produsul include și chilot și este disponibil în două culori – albastru și negru.

Halat Chilirose Eliza

Halat Donna Megi
Halat de interior confecționat din material moale și ușor elastic, cu mâneci scurte, ce poate fi purtat închis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Puteți alege dintre cele două culori – negru și roșu.

Halat Donna Megi

Halat Irall Aria
Poți fii deosebită și în viața de zi cu zi! O altă ținută care poate fi purtată închisă sau deschisă, confecționată din satin de culoare bordeaux. Poate fi asortată cu un set de lenjerie intimă sau purtată direct pe piele. Este disponibil în patru culori – bordeaux, negru, maro și crem.

Halat Irall Aria

Halat Livco Frances
Acest halat sexy îți garantează o apariție sexy, indiferent de împrejurare. Este făcut din material moale și se așază perfect pe corp, iar broderiile dantelate de pe margine sporesc farmecul produsului. Produsul accesorizează perfect orice piesă de lenjerie!

Halat LivCo Frances

Halat Irall Olga
O ținută de interior lejeră și sexy, confecționată din material ușor și plăcut la atingere. Satinul strălucitor este într-o combinație perfectă cu dantela fină inserată. Îl puteți achiziționa într-una dintre cele două culori – mov sau lila.

Halat Irall Olga

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!