Inspiratie

Sexy -Girls night in- by Denisia, Elena & Cristina

Dacă a trecut ceva timp de când nu ai avut un “girls night in” cu prietenele, noi spunem că este cazul să te mobilizezi și să organizezi o astfel de petrecere. Ai nevoie doar de cele mai apropiate prietene, un vin și dulciuri delicioase și nu în ultimul rând de pijamale sexy formate din chemise-uri și halate chic, elegante și super comode.

Frumoasele bloggerițe Denisia, Cristina și Elena au ales să poarte chemise-uri și halate în nuanțe neutre, cu detalii dantelate care oferă eleganță și rafinament pieselor. Pentru că trebuie să te simți sexy și comodă chiar și alături de cele mai apropiate prietene! SevenSins.ro propune pentru petrecerea cu cele mai bune prietene pijamale sexy formate din chemise-uri dantelate, halate create din satin sau seturi sexy compuse din topuri și pantaloni. Unul dintre secretele fiecărei femei surprinzătoare este lenjeria intimă sexy, provocatoare și plină de senzualitate. Aceasta conferă unei femei încredere in sine și dezinvoltură.

O femeie este puternică prin definiție, deoarece își asumă riscuri la fiecare pas, este atentă și plină de compasiune cu cei din jur, este înzestrată cu diplomație și cel mai important este într-o permanentă competiție cu ea însăși. Femeile cu adevărat puternice nu văd alte femei ca pe o competiție.

Trăim în era vitezei și fiecare femeie are din ce în ce mai puțin timp pentru ea însăși, pentru dorințele și nevoile ei. SevenSins.ro îndeamnă femeile ca anul acesta, ele sa reprezinta o prioritate, sa fie cele mai importante personaje și să își satisfac orice mică plăcere vinovată. Unul dintre secretele fiecărei femei puternice este un set de lenjerie intimă sexy, provocator și plin de senzualitate. Pentru orice femeie lenjeria intimă înseamnă mai mult decât un obiect, înseamnă stare de bine, pozitivitate, dezinvoltură și multă încredere de sine.

Petrecerea în pijamale este o modalitate ideală de a petrece timp de calitate cu prietenele, de a sărbatori o ocazie specială, sau pur și simplu de a vă distra și uita de grijile zilnice! Și evident, de a purta pijamale sexy!

Sexy girls night in

Sexy girls night in

Sexy girls night in

 

Denisia a ales să poarte pentru petrecerea în pijamale un set de pijamale sexy, alb creat din satin, cu insertii din dantelă, cu o textură fină, delicată cu pielea. Iar, pe deasupra un halat alb asortat, dea semenea din satin alb, cu accente din dantelă. Ținuta Denisiei transmite un aer fresh, exotic și delicat. Mai multe gânduri ale Denisiei pe blog: http://www.denisiavijulan.com/2016/08/23/perfect-girls-night-in/.

Sexy Denisia Vijulan

Sexy Denisia Vijulan

Cristina a ales să poarte un halat de interior, confecționat din material moale si usor elastic, cu maneci lungi, ce poate fi purtat închis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Ținuta Cristinei transmite un aer elegant, sexy, delicat și plin de mister. Mai multe gânduri ale Cristinei pe blog: http://amodernfashionista.com/ro/girls-only-chic-party/.

sexy Cristina Candea

sexy Cristina Candea

sexy Cristina Candea

Elena a ales să poarte un chemise extrem de sexy și rafinat, de culoare violet, cu decolteu adanc, creată din material fin și dantelă brodată, alături de un halat negru asortat. Ținuta Elenei transmite un aer atrăgător, plin de exuberanță și personalitate. Mai multe gânduri ale Elenei pe blog: https://zanaboema.wordpress.com/2016/08/25/cat-de-intima-trebuie-sa-fie-relatia-cu-prietenele-tale/.

 

sexy Elena Stanciu

sexy Elena Stanciu

sexy Elena Stanciu

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!