Inspiratie

Mirese: Alegeti lenjeria intima potrivita pentru ziua nuntii

Sezonul nuntilor se apropie, iar daca va pregatiti sa deveniti mirese, cu siguranta aveti nevoie de lenjerie intima adecvata. Asadar, ne-am gandit la cateva idei potrivite pentru lenjeria intima potrivita pentru acest eveniment special din viata oricarei femei.

Daca o prietena draga se pregateste sa devina mireasa, atunci lenjeria intima este unul dintre cele mai potrivite cadouri. Așa ca, o supriza pe care o poti face prietenei tale, viitoare mireasa este un set de lenjerie ”provocateur”, in care cu siguranta se va simti irezistibila. Desigur, o femeie va sti cel mai bine sa aleaga piesele de lenjerie intima in functie de tipologia confomatiei. Un aspect important atunci cand alegi propria lenjerie sau o vei oferi cadou: ai grija ca mereu sa respecti fizionomia pentru a surprinde cele mai frumoase linii ale corpului. Dantela, satinul, panglicile delicate si liniile fine ale lenjeriei intime vor pune în valoare fiecare silueta și vor da un boost de incredere in sine.

Lenjeria intima pentru mirese trebuie sa fie una delicata, potrivita intocmai cu rochia de mireasa aleasa. Texturile alese pentru aceste piese trebuie sa fie comode, chiar daca acestea se muleaza, materialul trebuie sa fie alcatuit din tesaturi fine, lejere. Lenjeria intima bine aleasa va conferi doamnelor siguranta ca liniile corpului sunt perfect conturate.

Iata propunerile noastre:

Set Sexy Excellent Beauty L-116

Setul sexy este realizat din material delicat si placut la atingere. Sutienul are sarme de sustinere la baza si se muleaza perfect orice fizionomie, fiind confectionat din dantela elastica de culoare alba. Bretelele sutienului cat si ale portjartierului sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta.

lenjerie intima pentru mirese

Set Sexy Excellent Beauty V-504

Dantela acestui set de lenjerie intima este de asemenea una delicata cu pielea. Atat sutienul, cat si slipul au un detaliu plin de sarm, o funda din satin alba, in concordanta cu nuanta pieselor.

 

Set Sexy Obsessive Etheria

Alege acest set sexy in fiecare zi si bucura-te de tot confortul oferit, chiar si in ziua nuntii! Setul este compus din sutien, cu dantela si sarme de sustinere la baza, portjartier cu dantela si bretele ajustabile si chilot tanga, perfect asortat, ce intregeste tinuta.

Set Sexy Demoniq Iga

Setul sexy este extrem de comod, cupele fiind neintarite, mulandu-se perfect pe bust, la spate inchizandu-se asemenea unui sutien clasic. Acesta este realizat din dantela cu elemente florale.

Set Sexy Excellent Beauty V-503

Acesta este un set plin de senzualitate, iar detaliile sutienului ofera un aer indraznet si provocator. Fundita din satin inserata intre cupe si accesoriul din talie sporesc farmecul produsului!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!