Inspiratie Noutati

Provocarea SevenSins.ro în 2017: “Simte-te sexy. Îndrăznește să surprinzi!” #FeelingSexy

SevenSins.ro, cel mai îndrăneț site de lenjerie intimă din România propune femeilor puternice provocarea anului: “Simte-te sexy și îndrăznește să surprinzi” în fiecare zi, cu piese de lenjerie intimă provocatoare. Acesta este misiunea pe care femeile o pot adopta în acest an pentru a se bucura de mai multă încredere în sine și pentru a savura succesul fiecărei zile. O femeie puternică se bucură de feminitatea cu care este înzestrată, și-o însușește și o pune în valoare.

Unul dintre secretele fiecărei femei surprinzatoare este lenjeria intimă sexy, provocatoare și plina de senzualitate. Aceasta conferă unei femei încredere in sine, dezinvoltură și un aer tulburător fascinant.

Fiecare femeie cu o atitudine puternică, determinată și îndrăzneață trebuie să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”mici plăceri vinovate”.

SevenSins.ro propune pentru acest an o gamă variată de modele de lenjerie intimă sexy special dedicate femeilor suprinzatoare – body-uri sexy, corsete, chemise-uri incitante, seturi cu portjartier elegante, deux-piece-uri irezistibile și costume sexy.

Dantela neagră, un simbol al femeilor puternice

Clasicul negru rămâne cea mai puternică alegere. Lenjeria intima creată din dantelă neagră cu diferite accente de catifea sau cristale denotă eleganță, rafinament și dezinvoltură.

În materie de lenjerie intimă, negrul rămâne nuanța preferată a femeilor, iar dantelă neagră este un clasic care se reinventează constant odata cu aparițiile noilor trenduri în materie de lenjerie intimă. Plăcerea femeilor de a purta lenjerie intimă din dantelă neagră este neprețuită, deoarece aceasta denotă mister, eleganță și rafinament absolut, dar si senzualitate discretă.

În colecția propusă de SevenSins.ro negrul este puternic reprezentat, cu zeci de modele ce exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine. Seturile sexy de lenjerie intimă, chemise-uri incitante, body-uri seducătoare și catsuit-uri îndrăznețe din dantelă neagră fină și delicată sunt piese esențiale pentru garderoba oricărei femei care îndrăznește să surprindă în fiecare zi.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

halat dantela neagra SevenSins

halat negru SevenSins

set lenjerie intima SevenSins

set lenjerie intima SevenSins

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!