Inspiratie

Silueta ta și lenjeria intimă potrivită pentru aceasta

Fiecare dintre noi are propriile preferințe în materie de lenjerie intimă. Unele femei preferă sutienele tip balconette, iar altele iubesc sutienele tip bralette. O parte dintre noi consideră body-urile a fi piesa perfectă de lenjerie intimă, altele preferă seturile formate din două piese. Fiecare are gusturi diferite, dar oare sunt cele care se potrivesc cel mai bine conformației corpului? Din fericire piesele de lenjerie intimă sunt foarte versatile și se pot potrivi perfect pe silueta, personalitate sau comoditate, în funcție de preferințe. Primul pas în a afla ce tip de lenjerie intimă ți se potrivește este să îți descoperi forma corpului.

În cele ce urmează vom descrie fiecare tip de siluetă și ce tipuri de lenjerie intimă se potrivesc cel mai bine respectivei conformații.

Gasesti toate propunerile de lenjerie intima pe SevenSins.ro

Silueta tip “măr”: silueta tip mar

 

Pentru femeile care dețin acest tip de conformație, talia este partea care trebuie modelată. Acest tip de conformație are o talie mai robustă, comparativ cu șoldurile și umerii care sunt mai mici. Cel mai potrivit tip de lenjerie pentru această siluetă este lenjeria care alungește linia corpului- Body-urile cu decolteu în formă de V sunt cele care vor modela cel mai bine. Body-ul este versiunea perfectă pentru acest tip de siluetă, deoarece scoate în evidență decolteul, sculptează talia și oferă lungime picioarelor.

 

silueta tip mar

silueta tip mar

body pentru silueta tip mar

silueta tip mar

Silueta tip “balerină”: silueta tip balerina

 

Femeile cu acest tip de siluetă au un aer sportiv, iar lenjeria intimă care se potrivește cel mai bine este una cu o linie foarte feminină și delicată. Fie că alegi o pereche de chilot tip brazilian cu talie înaltă, sau una string, partea superioară, sutienul, trebuie să fie unul cu diverse detalii pe partea toracelui. Aceste detalii vor oferi un aer delicat și foarte feminin, dar în același timp va scoate în evidență constituția atletică.

 

silueta tip balerina

silueta tip balerina

silueta tip balerina

silueta tip balerina

Silueta tip „busty”-sau „decolteu plin”: silueta tip bust plin

 

Cel mai bun prieten al domnelor și domnișoarelor cu un decolteu generos este sutienul tip balconette. Acest tip de sutien scoate în evidență liniile într-un mod natural și extrem de sexy. Cât pentru partea inferioară, perechea de chilot este ideal să fie una tip semi boxer, pentru a avea un volum egal cu partea superioară.

 

silueta tip bust plin

silueta tip bust plin

silueta tip bust plin

silueta tip bust plin

 

Silueta tip „trunchi scurt”: silueta tip trunchi scurt

 

Pentru acest tip de conformație, talia este în mod natural ridicată și picioarele extra-lungi. Doamnele și domnișoarele care au această conformație nu trebuie să poarte lenjerie intimă cu talie înaltă, acest tip de lenjerie va îngusta și mai mult trunchiul și nu va echilibra proporțiile. În schimb perechile de chilot cu talie joasă tip brazilian sau boxer sunt ideale pentru acest tip de siluetă, oferă lungime truchiului și scot în evidență lungimea picioarelor. Iar partea superioară poate fi formată dintr-un sutien tip bralette sau semi cupă.

 

silueta tip trunchi scurt

silueta tip trunchi scurt

silueta tip trunchi scurt

silueta tip trunchi scurt

 

Silueta tip “morcov”: silueta tip morcov

 

La acest tip de siluetă, corpul este mai evidențiat în partea superioară și mai îngust în partea inferioară. Doamnele și domnișoarele cu acest tip de siluetă trebuie să aleagă un tip de lenjerie intimă care prinde volum în partea inferioară pentru a egaliza proporțiile. Un exemplu ar fi chemise-urile baby-doll care pot fi purtate pe timpul nopții, sau vara pe sub rochiie mai transparente. Pentru restul timpului, un exemplu de lenjerie intimă pentru partea inferioară sunt boxerii, iar pentru partea superioară sutienele cu bretele mai groase din dantelă.

 

Silueta tip “bust mic”:

 

Doamnele și domnișoarele cu un bust mic nu au nevoie de susținerea unor cupe, așadar pentru ele cel mai potrivit timp de sutien este cel fără susținere, care se închide după gât, ca un costum de baie și are benzi reglabile, pentru o ajustare perfectă. Sau sutiene tip bralette din dantelă, sexy și jucăușe. Cât despre partea inferioară sunt potrivite, atât perechile de chilot tip brazilian, cât și cele tip string.

 

Silueta tip “trunchi lung”:

 

Dacă dețineți o conformație cu un trunchi mai lung și picioare mai scurte, sunteți norocoasele care pot purta lenjerie intimă cu talie înaltă. Acest tip de chilot cu talie înaltă va oferi un aer retro siluetei. Piesele cu talie înaltă vor proporționa trunchiul și vor oferi lungime picioarelor. În partea superioară sunt potrivite sutienele balconette sau bralette, în funcție de măsura bustului.

Silueta tip “linie”:

 

După cum sugerează și numele, corpurile în formă de linie sunt drepte, fără variațiuni de proporționalitate între umăr, talie și șold. Cheia pentru acest tip de siluetă este găsirea lenjeriei intime care va scoate în evidență subtil formele. O metodă potrivită pentru a contura liniile sunt sutienele tip bustieră, care au o continuitate în partea inferioară și conferă volum. De asemenea, sunt potrivite perechile de chilot cu talie înaltă și sutienele bralette. Perechile de chilot cu talie înaltă vor scoate în evidență talia.

 

Silueta tip “clepsidră”:

 

Siluetele tip clepsidră sunt cele care au simetrie între umeri și șolduri, iar talia este îngustă. Corsetele sunt cele mai potrivite piese de lenjerie intimă pentru acest tip de conformație. Corsetele scot în evidență și mai mult talia și sculptează corpul. De asemena un alt accesoriu potrivit pentru o astfel de siluetă este portjartierul, care definește și pune în evidență talia. Sutienele potrivite sunt cele tip balconette sau jumatate de cupă, iar perechile de chilot, tip brazilian.

 

Silueta tip “minion și compact”:

 

Dacă ești minionă și proporționată, lenjeria intimă trebuie să fie una fără prea multă susținere, din texturi fine, ca de exemplu sutienele fără niciun fel de susținere, iar in partea inferioară o pereche de chilot din tul. De asemenea poți alege body-uri din danetelă sau plasă.

 

Silueta tip „pară”:

 

Opusul siluetelor tip „morcov”, silueta tip pară are o conformație cu umeri înguști și șolduri voluptoase. Vei dori să accentuezi partea superioară, cu lenjerie intimă cu dantelă fină-sutienele tip bustieră sunt cele mai potrivite, deoarece aduc volum în partea superioară și proporționează formele. În partea inferioară pot fi purtate perechi de chilot tip Brazilian. Nu este deloc exclusă nici varianta perechilor de chilot cu talie înaltă, alături de un sutien tip balconette sau bralette.

 

 

Credit Foto: refinery29.com/ sevensins.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!